Παρασκευή 9 Απριλίου 2021

Ο Κώστας Ήσυχος και Νίκος Παπάς κουκούλωσαν την κακοποίηση 5 γυναικών στην πρεσβεία της Βενεζουέλας



Εκτός απο την συγκάλυψη του Αλέξη Τσίπρα με την γνωστή επιστολή, υπήρχαν και άλλοι συνεργοί στην απόκρυψη του εγκλήματος της κακοποίησης.

Το χειρότερο είναι ότι και η κόρη του Κώστα Ήσυχου είχε πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης απο τον πρέσβη της βενεζουέλας και δεν έκανε απολύτως τίποτα, απλά το κουκούλωσε και άλλος με ηθική πατέρας θα τους έσπαγε τα μούτρα πριν τον σύρει στην δικαιοσύνη.

Σύμφωνα με το thetoc.gr, μέσα σε όλες της καταγγελίες της παθούσας, ένας εξ αυτών που κουκούλωσαν την κακοποίηση στην πρεσβεία της Βενεζουέλας είναι ο Κώστας Ήσυχος, τότε σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρα και μετέπειτα αναπληρωτής υπουργός Άμυνας της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Μεγάλη αίσθηση προκαλεί η αναφορά της Ξένιας Μπουζαρανίδου ότι ο Κώστας Ήσυχος είναι πατέρας της Αλιας Ήσυχου, υπαλλήλου της πρεσβείας, η οποία είχε επίσης πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης.

Όπως υποστηρίζει η Ξένια Μπουζαρανίδου, μαζί με τον Νίκο Παππά ο Κώστας Ήσυχος είχε ενδιαφερθεί για την προετοιμασία της επιστολής του Αλέξη Τσίπρα, που τον Φεβρουάριο του 2013, παραδόθηκε στα χέρια του Νικολάς Μαδούρο από τον πρώην ένοικο της πρεσβείας Ροντρίγκο Τσάβες Σαμούδιο, ο οποίος προσπαθούσε με κάθε τρόπο να βοηθήσει τα θύματα.

Η  Ξένια Μπουζαρανίδου είπε επίσης : "Όταν ο Γκονζάλες επέστρεψε από τη Βενεζουέλα όπου εκλήθη για επιπλήξεις, η κατάσταση χειροτέρεψε" είπε και πρόσθεσε: "Έκανε τη ζωή μας ποδήλατο μόνο στις τέσσερις από τις πέντε. Σε όλες μας, εκτός από την κόρη του Ήσυχου. Είχαμε πει ότι θα αντέξουμε. Η μια δεν άντεξε και παραιτήθηκε. Οι άλλες τρεις, τον Νοέμβριο του ’15, απολυθήκαμε με τη δικαιολογία ότι ήμασταν κακές υπάλληλοι. Ένιωσα οργή και θλίψη. Τέσσερα χρόνια μού πήρε να ξαναβρώ δουλειά."



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου