Τετάρτη 3 Μαρτίου 2021

Νέα πρόκληση Τσίπρα - Αφωνία μετά την άθλια δήλωση του ακροαριστερού Δρίτσα

 


Μας έχει συνηθίσει η προκλητική και ανήθικη στάση του Αλέξη Τσίπρα!! 

Για να επιβιώσει πολιτικά μέσα στο κόμμα του κάνει τα στραβά μάτια, σε προκλητικές ενέργειες και δηλώσεις στελεχών του.

Την συμπάθεια του ο Αλέξης Τσίπρας στην τρομοκρατία και τους αντιεξουσιαστές δεν την έκρυψε ποτέ, αν και με δηλώσεις του για να ακούσει ο κόσμος λέει απεταξάμην, δεν είναι όμως έτσι όπως φάνηκε και με την στήριξη του στον δολοφόνο τρομοκράτη Δημήτρη Κουφοντίνα.

Η δήλωση του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ και προκλητικού ακροαριστερού Θοδωρή Δρίτσα ότι η «17Ν» δεν έχει τρομοκρατήσει κανέναν, άφησε άφωνους και εξόργισε την κοινωνία που τον άκουσε.

Η Νέα Δημοκρατία μετά την προκλητική αφωνία του Αλέξη Τσίπρα που δεν συμβαίνει για πρώτη φορά, έβγαλε και δεύτερη ανακοίνωση για το θέμα :

«Εννέα ώρες μετά τις προσβλητικές, για τα θύματα της 17Ν και τις οικογένειές τους, και ανεπίτρεπτες, για εκπρόσωπο κοινοβουλευτικού κόμματος, δηλώσεις του κ. Δρίτσα, ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Τσίπρας δεν έχουν βρει να πουν κουβέντα. Επαναλαμβάνουμε το ερώτημα: Καταδικάζει ο κ. Τσίπρας τις δηλώσεις του βουλευτή του ή συμφωνεί μαζί του; Παράλληλα με την καμπάνια υπεράσπισης του κατά συρροή δολοφόνου Δ. Κουφοντίνα, ο ΣΥΡΙΖΑ προκαλεί το αίσθημα κάθε δημοκρατικού πολίτη και με τις δηλώσεις των στελεχών του».

«Οι δηλώσεις του κ. Δρίτσα είναι ανεπίτρεπτες για εκπρόσωπο κοινοβουλευτικού κόμματος και υπερβαίνουν ακόμη και τα όρια της καμπάνιας υπεράσπισης του κατά συρροή δολοφόνου Δ. Κουφοντίνα, στην οποία έχει επιδοθεί ο ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Τσίπρας οφείλει να πάρει θέση για τις δηλώσεις του κ. Δρίτσα», καταλήγει η Νέα Δημοκρατία.

Το πόσο αισχρός είναι ο Δρίτσας το απέδειξε στην προσπάθεια του να μαζέψει, όχι όσα είπε, όσα πιστεύει σαν γνήσιος ακροαριστερός και για να διευκολύνει τον φαιδρό Αλέξη Τσίπρα ώστε να μην πάρει θέση. «Οφείλω να το ξεκαθαρίσω, εάν η πιεστική λόγω χρόνου διατύπωση δεν είναι πλήρης και απολύτως σαφής και ξεκάθαρη. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι έχει κανείς δικαίωμα να τη διαστρεβλώνει, προσδίδοντας εντελώς διαφορετικό νόημα από αυτό που είπα και εννοούσα. Είναι αυτονόητο πως η αναφορά μου ότι ''κανείς δεν τρομοκρατήθηκε από τη 17Ν'', αναφερόταν στην Ελληνική Δημοκρατία, τους δημοκρατικούς πολίτες και τις αξίες του κράτους δικαίου, τις οποίες δεν σεβάστηκαν οι τρομοκράτες» είπε δήθεν ότι διαστρέβλωσαν τα λεγόμενα του.

Εάν αντέχετε ακούστε πάλι στην ακροαριστερή αθλιότητα του Θ. Δρίτσα :






0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου