Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2021

Αρνούνται να αντιληφθούν ότι ο Τσίπρας έχει τελειώσει και ετοιμάζουν περιοδεία του τελειωμένου

 



Είναι πανελληνίως γνωστό ότι ο Αλέξης Τσίπρας είναι καμένο χαρτί, τελειωμένος πολιτικά και όποιος τον βλέπει να μιλάει είτε εκνευρίζεται είτε γελάει ασταμάτητα. 

Το νέο κόλπο εξαπάτησης του ελληνικούς λαού από τον Αλέξη Τσίπρα είναι η προσπάθεια να πείσει τον ελληνικό λαό ότι η κυβέρνηση έχει χάσει τον έλεγχο της πανδημίας.

Όλοι γνωρίζουν και ειδικά μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη τα πάει καλά παρά τα λάθη και αντιμετωπίζει την πανδημία χωρίς να έχει χάσει τον έλεγχο της. Η κατάσταση λοιπόν είναι από έλεγχο και αυτό ανησυχεί τον ΣΥΡΙΖΑ που θέλει να αναστήσει τον ανεπαρκή και τελειωμένο πρόεδρο του Αλέξη Τσίπρα.

Η άθλια τακτική του Αλέξη Τσίπρα και της Κουμουνδρούρου, καθημερινά να προσπαθεί να σπείρει τον πανικό για ίδιον όφελος, δείχνει ότι δεν έχουν βάλει μυαλό και συνεχίζουν με τακτική 2012, να προσπαθούν να τρομάξουν και να εξαπατήσουν τους Έλληνες μήπως τσιμπήσουν ποσοστά  και μόνο γιατί κυβέρνηση δεν ξανά βλέπουν ούτε για πλάκα.

Ο Αλέξης Τσίπρας κακά τα ψέματα εύχεται και ελπίζει, ότι η συνέχιση της εθνικής περιπέτειας του Covid-19 και η επικοινωνιακή της εκμετάλλευση είναι ο μόνος δρόμος για να καταστεί ο ΣΥΡΙΖΑ αξιόμαχος εκλογικά. 

Αυτή την άθλια τακτική έχουν και δείχνουν στον κόσμο πόσο επικίνδυνοι και ανίκανοι είναι που δεν θέλουν η χώρα να τα πάει καλά, αυτός είναι ο στόχος τους.

Η αλήθεια είναι ότι μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ αρχίζουν να δημιουργούνται οι συνθήκες αμφισβήτησης του Αλέξη Τσίπρα και η πλειοψηφία του κόμματος εύχεται να τελειώνουν από αυτό το βαρίδι.

Η άθλια εργαλειοποίηση της πανδημίας από ανεπαρκείς και ανίκανους στην Κουμουνδρούρου ώστε να πιέσουν τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ, νυν και εν δυνάμει, ότι ο Αλέξης Τσίπρας είναι ο μόνος από το έμψυχο δυναμικό του ΣΥΡΙΖΑ που μπορεί να ξαναδώσει στο κόμμα προοπτική εξουσίας, εξοργίζει τους σοβαρούς του κόμματος.

Ο στόχος που γελάει ο κόσμος, είναι να πείσουν ότι ο Αλέξης Τσίπρας ωρίμασε, δεν είναι πλέον ο λαϊκιστής ηγέτης που τον συγκρίνουν με τα παρτάλια Τραμπ, Μπολσονάρο, Ιγκλέσιας, Τζόνσον, Ερντογάν κλπ, αλλά ο ηγέτης που μπορεί να ενώσει τον λεγόμενο προοδευτικό χώρο και αυτό το πιστεύουν εργαλειοποιώντας την πανδημία και τρομοκρατώντας τον κόσμο. 

Η αλήθεια είναι μία ο Αλέξης Τσίπρας είναι ανεπαρκής πολιτικά, αμόρφωτος και επικίνδυνος για την Ελλάδα, με ελλιπές ηγετικό προφίλ εντός και εκτός Ελλάδας. Είναι ένας άθλιος μη συστημικός, λαϊκιστής πολιτικός που δεν αντιπροσωπεύει τίποτα σύγχρονο.

Έχοντας σαν όπλο την πανδημία και σκοπό να σπείρει τον πανικό στους πολίτες όπως έκανε το 2012, αμολάνε τον Αλέξη Τσίπρα στην περιφέρεια γιατί έτσι αποφασίστηκε στο Πολιτικό Συμβούλιο.

Ο ανίκανος, ανεπαρκής και τελειωμένος πολιτικά Αλέξης Τσίπρας θα προσπαθήσει να επικοινωνήσει και το μήνυμα περί «πολιτικής αλλαγής», τείνοντας χείρα συνεργασίας προς Κίνημα Αλλαγής, ΚΚΕ και ΜέΡΑ25, νομίζοντας ότι θα τον κάνουν ηγέτη όλης της κεντροαριστεράς.

Το πόσο σοβαρά τον βλέπουν όλοι φάνηκε στην προσπάθεια του με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, να θέσει τα κόμματα στην ενιαία γραμμή της σύγκλησης του Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών υπό την κ. Σακελλαροπούλου, για την πανδημία, και εισέπραξε μόνο αρνήσεις.

Αποδοκιμάστηκε από την ίδια την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, αποδοκιμάστηκε από Κίνημα Αλλαγής και ΚΚΕ και μυαλό δεν βάζει ώστε να καταλάβει ότι έχει τελειώσει πολιτικά.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου