Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2021

Ζαχαριάδης : Ο Μητσοτάκης δεν έχει πάγκο! Λείπει Νοτοπούλου - Κωνσταντινέας- ομπρελοκρατούσα Χατζηγεωργίου κτλπ

 


Γελάει ο κόσμος με τον Ζαχαριάδη που είχε το θράσος να πει ότι ο Μητσοτάκης δεν έχει πάγκο.

Θέλοντας να σχολιάσει τον ανασχηματισμό και χωρίς ντροπή για το παρελθόν ΣΥΡΙΖΑ, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης, μιλώντας στον ΘΕΜΑ 104,6 έκανε τον κόσμο να γελάσει και να θυμηθεί.

Όπως είπε ο γίγαντας της πολιτικής Ζαχαριάδης, «το σχήμα είναι μικρό, πολλές γυναίκες, είναι επιτελικό».

Τόνισε, ότι η φάση που βρίσκεται η χώρα μας είναι δύσκολη και ο συγκεκριμένος ανασχηματισμός δείχνει αμηχανία και έλλειψη «πάγκου», έχοντας υπόψη του την Νοτοπούλου, την ομπρελοκρατούσα, τον Καρανίκα, τον Πολάκη, τον Κωνσταντινέα, τον Παπαχριστόπουλο και τις άλλες στελεχάρες του ΣΥΡΙΖΑ που δεν είναι και λίγες μιλάμε για το 80% του τσίρκου.

Ο γίγαντας της πολιτικής με ακροαριστερό θράσος είπε χωρίς να ντρέπεται «Όλοι οι άριστοι της χώρας εξαντλήθηκαν σε 1,5 χρόνο διακυβέρνησης;» διερωτήθηκε. Όπως είπε, δεν έχει αντιληφθεί τους λόγους που έγινε ο ανασχηματισμός, κατηγορώντας τον πρωθυπουργό ότι δεν έχει καταλάβει ποιοι τομείς αντιμετωπίζουν πρόβλημα. «Παίρνει πάνω του προσωπικά ο πρωθυπουργός τα προβλήματα και τις επιδόσεις στην οικονομία, το κακό άνοιγμα του τουρισμού αλλά και τις παλινωδίες στην Παιδεία»

Και πρόσθεσε για να προσφέρει περισσότερο γέλιο «Σε λίγες ώρες ο ανασχηματισμός θα έχει ξεχαστεί καθώς ήδη από τη χθεσινή ειδησεογραφία κυριαρχούν άλλα προβλήματα όπως είναι τα σχολεία και Εκκλήσια». Παρόλα αυτά όπως είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, «τα προβλήματα επιστρέφουν και δεν βλέπουμε λύσεις».






0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου