Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2021

Όταν ο Μητσοτάκης γλεντάει τον Τσίπρα και γελάει ο κόσμος με τον θίασο ΣΥΡΙΖΑ

 


Η βουλή εχθές είχε ενδιαφέρον και εκτός του ότι έδειξε για ακόμα μία φορά ότι η Ελλάδα έχει σοβαρό πρωθυπουργό, έδειξε δυστυχώς ότι έχει και αξιωματική αντιπολίτευση κατώτερη των περιστάσεων με πρώτο βιολί τον θίασο ΣΥΡΙΖΑ.

Ανάμεσα στις κόντρες και το γλέντι Μητσοτάκη εναντίον Τσίπρα που έδειξε για ακόμα μία φορά την ακαταλληλότητα του Αλέξη Τσίπρα, εντύπωση έκανε και ο διαξιφισμός για το καπιτώλιο και οι συγκρίσεις με την Ελλάδα. 

Με αφορμή τα όσα είπε στην πρωτολογία του ο Αλέξης Τσίπρας κάνοντας σύγκριση δήθεν με το οργανωμένο σχέδιο εισβολής στη Βουλή από ακροδεξιές ομάδες στα συλλαλητήρια κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών το 2018-2019, ο κ. Μητσοτάκης απάντησε ότι η εισβολή στο καπιτώλιο «θύμιζε το 2011 όταν η πάνω και η κάτω πλατεία» με «κρεμάλες και βιτριόλι» αμφισβητούσαν την αστική δημοκρατία.

«Εσείς καβαλήσατε το κύμα του λαϊκισμού του, τοξικού λόγου, της περίπου κανονικοποίησης της βίας. Η πάνω και η κάτω πλατεία ενώθηκαν πολιτικά το 2015 και γι’ αυτό κυβερνήσατε χωρίς καμία δυσκολία με τον κ. Καμμένο» είπε ο κ. Μητσοτάκης απευθυνόμενος στον κ. Τσίπρα.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου