Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2021

Συνελήφθη ο οπαδός του Τράμπ με την προβιά και τα κέρατα που είχε εισβάλει στο Καπιτώλιο

 


Στα χέρια των ομοσπονδιακών αρχών βρίσκεται ο 32χρονος Τζέικ Αντζέλι, που ήταν από τις ηγετικές μορφές της εισβολής στο Καπιτώλιο.

Αξιωματούχοι του υπουργείου Δικαιοσύνης ανέφεραν ότι ο 32χρονος Τζέικ Αντζέλι, αναγνωρίστηκε ως ο άντρας που φαίνεται στις εικόνες των μέσων ενημέρωσης να μπαίνει στο κτήριο του Καπιτωλίου ντυμένος αλλοπρόσαλλα. 


Με βαμμένο πρόσωπο στα χρώματα της Αμερικάνικης σημαίας, ημίγυμνος με τατουάζ, προβιά και κέρατα στο κεφάλι,  ο άνδρας που πρωταγωνίστησε στην έφοδο που πραγματοποίησαν οπαδοί του Τραμπ την Τετάρτη στο Καπιτώλιο και έγινε viral, ακούει στο όνομα Jake Angeli και ανήκει στο ακροδεξιό κίνημα συνωμοσιολόγων QAnon.



Μεταξύ άλλων έχει συμμετάσχει σε διαδηλώσεις για να άνοιγμα των επιχειρήσεων στην Αριζόνα, που έκλεισαν για την αναχαίτιση της πανδημίας του κοροναϊού και άλλες σχετικά με τα εκλογικά αποτελέσματα στην περιοχή, ενώ πιστεύει επίσης πως οι παγκόσμιοι ηγέτες έχουν συνωμοτήσει για να αποκρύπτουν επιστημονικές ανακαλύψεις από τον κόσμο ώστε να διατηρούν το σύστημα ως έχει.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου