Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2021

Αντί να ντρέπονται στον ΣΥΡΙΖΑ που παραλίγο να πτωχεύσουν την ΔΕΗ λένε τον Χατζηδάκη άχρηστο

 



Θα έπρεπε να απολογούνται σε δικαστήρια οι Συριζαίοι, για το που πήγαν τα λεφτά της ΔΕΗ και κόντεψε να πτωχεύσει η εταιρία.

Όπως επίσης θα έπρεπε να έχουν ανακουφιστεί που, η νέα ηγεσία του υπουργείου υπό τον κ. Χατζηδάκη έσωσε την ΔΕΗ και την έκανε και πάλι κερδοφόρα.

Αντί λοιπόν να λένε ευτυχώς που γλιτώσαμε τις ποινικές ευθύνες, αμόλησαν τον γνωστό ακροαριστερό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ Νάσο Ηλιόπουλο, να κουνήσει με θράσος το δάχτυλο στην κυβέρνηση για την τοποθέτηση του Χατζηδάκη στο υπουργείο εργασίας.

Μιλάνε για το υπουργείο εργασίας, που οι Συριζαίοι μείωσαν τις συντάξεις, και μείωσαν μισθούς από την εισφορά αλληλεγγύης, για να μπορούν να κάνουν τους επιτυχημένους ο Τσίπρας και οι σύντροφοι.

Μιλώντας στον Alpha 98,9 ο ακροαριστερός Νάσος Ηλιόπουλος τόνισε ότι το καινούργιο σήμα της κυβέρνησης αφορά την αλλαγή στο υπουργείο Εργασίας.

«Δεν νομίζω ότι περιμένουν οι πολίτες κάτι παραπάνω πέρα από έναν επικοινωνιακό θόρυβο για τις πρώτες ημέρες. Αυτό που είναι καινούργιο σήμα είναι η αλλαγή στο υπουργείο Εργασίας. Η κυβέρνηση παραδέχεται ότι όντως έχει γίνει μπάχαλο η ιστορία με τις συντάξεις. Είναι όμως κι ένα νέο σήμα γιατί ο κ. Χατζηδάκης έχει συνδέσει το όνομά του με επιθετικές πολιτικές και μεταρρυθμίσεις. Νομίζω ότι το 2021 θα είναι μία πολύ κακή χρονιά και για το ασφαλιστικό σύστημα και για τους εργαζόμενους»




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου