Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2021

Το 92% ψηφοφόρων του Κέντρου και του ΚΙΝΑΛ βλέπουν θετικά τον Μητσοτάκη - Η σοβαρότητα επιβραβεύεται!

 



Η σοβαρότητα επιβραβεύεται από τους ψηφοφόρους όλων των παρατάξεων, που τους ενδιαφέρει η πορεία της χώρας τους, αισθάνονται ασφάλεια, και βλέπουν το μέλλον με αισιοδοξία στα χέρια ενός σοβαρού ηγέτη.

Σε πρόσφατη δημοσκόπηση της εταιρείας Metron Analysis, η οποία παρουσιάστηκε την Πέμπτη στο Mega, φάνηκε ότι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης τυγχάνει αποδοχής από μεγάλη μερίδα ψηφοφόρων εκτός Νέας Δημοκρατίας.

Στο ερώτημα «Ποια είναι η γνώμη σας για τον τρόπο με τον οποίο ασκεί τα καθήκοντά του μέχρι στιγμής ο πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης», η επιρροή του κ. Μητσοτάκη και στο «Κέντρο» είναι πάρα πολύ μεγάλη και αυτό σημαίνει ότι ο πολίτης ανεξάρτητα από τα πολιτικά του πιστεύω, εκτιμά ένα σοβαρό ηγέτη και πολιτικό που ηγείται με μοναδικό σκοπό το καλό της χώρας του.



Στη ΝΔ οι θετικές γνώμες για τον Κ. Μητσοτάκη είναι 88%.

Στον ΣΥΡΙΖΑ οι θετικές γνώμες για τον κ. Μητσοτάκη είναι 29%.

Στο ΚΙΝΑΛ οι θετικές γνώμες για τον κ. Μητσοτάκη είναι 92%.



Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, εκτός από καταλληλότερος για πρωθυπουργός, είναι και ο δημοφιλέστερος πολιτικός αρχηγός (60%), με τη Φώφη Γεννηματά να ακολουθεί (39%), αφήνοντας στην τρίτη θέση δημοφιλίας τον Αλέξη Τσίπρα (36%) που δείχνει ότι είναι τελειωμένος πολιτικά και κάνει κακό στο κόμμα του η παραμονή του στην ηγεσία.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου