Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2020

Νέα ξεφτίλα Τσίπρα με καινούργιο fake news στην βουλή για να γελάει ο κόσμος

 


Δεν εννοούν να το καταλάβουν στον ΣΥΡΙΖΑ, ότι αυτός που έχουν αρχηγό, είναι ένας παθολογικός ψεύτης, ένα κατά συνείδηση στυγνός πολιτικός απατεώνας, και πολιτικά τελειωμένος αφού ο κόσμος γελάει πλέον μαζί του.

Ο Αλέξης Τσίπρας μην έχοντας να πει κάτι για να αντιπολιτευθεί μια σοβαρή κυβέρνηση, στήνει fake news και μετά ξεφτιλίζεται και δεν είναι η πρώτη φορά.

Επιχειρώντας εχθές στην βουλή να εγκαλέσει την κυβέρνηση ότι κόβει το ρεύμα σε πολίτες, επικαλέστηκε την περίπτωση... καραμπινάτου κακοπληρωτή

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη ΔΕΗ, το παράδειγμα της αποκοπής ρεύματος σε πολίτη της Ροδόπης, που επικαλέστηκε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, κατά την ομιλία του στη βουλή για τον προϋπολογισμό, είναι απάτη: Πρόκειται για μουσουλμάνο που έφυγε από την ΔΕΗ με χρέος 9.000 ευρώ. Υστερα πήγε, διαδοχικά, σε δύο άλλες εταιρείες τις οποίες επίσης φέσωσε. Και, τελικά, η τρίτη -και όχι η ΔΕΗ- ζήτησε την αποκοπή. Και αφού φέσωσε τη ΔΕΗ, άλλαξε όνομα παροχής και ΑΦΜ και φέσωσε δυο ακόμη εταιρείες ηλεκτρικού οι οποίες και τον έβαλαν σε αποκοπή, σύμφωνα με πληροφορίες.

Με λίγα λόγια, αυτοί που έδωσαν στον Τσίπρα το fake news να το κάνει σημαία στην βουλή ξεφτίλισαν τον πρόεδρο τους και τον ΣΥΡΙΖΑ για ακόμα μία φορά.






0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου