Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2020

Αθλιότητα νοσηλευτή για αστυνομικό που πέθανε από κοροναϊό: «Δεν πειράζει… Ενας μπάτσος λιγότερος»

 


Σε μία ανάρτηση, νοσηλευτής της μειοψηφίας, έδειξε την ποιότητα του σαν άνθρωπος, και τον άθλιο χαρακτήρα του. 

Σύμφωνα με το thestival.gr, θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει το υβριστικό σχόλιο απαράδεκτου νεαρού κάτω από ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης για τον θάνατο αστυνομικού από κορονοϊό.

Χρήστης του facebook δημοσίευσε την είδηση θανάτου του 54χρονου υποδιοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Πυλαίας – Χορτιάτη.

Δεκάδες χρήστες έσπευσαν να συλλυπηθούν για τον αδόκητο χαμό του αστυνομικού. Ο νεαρός, κάτω από την είδηση του θανάτου του 54χρονου, σχολίασε: «Δεν πειράζει… Ένας μπάτσος λιγότερος».

Το απαράδεκτο σχόλιο του νεαρού, ο οποίος τυγχάνει να είναι νοσηλευτής σε γνωστή κλινική της πόλης, προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση πλήθους χρηστών του facebook.

Αρκετοί έσπευσαν να του απαντήσουν. Πολλοί είπαν ότι πρέπει να παρέμβει εισαγγελέας. Αστυνομικός, φίλος του θανόντος, αποφάσισε να κινηθεί εναντίον του νομικά.

Μετάνιωσε…

Εφόσον δεν μπορούσε να βρει τον ίδιο, απευθύνθηκε στη διεύθυνση της εργασίας του και ζήτησε εξηγήσεις. Ο διευθυντής της κλινικής καταδίκασε απερίφραστα την πράξη του νοσηλευτή.

Λίγες ώρες αργότερα και μετά τις αντιδράσεις ο κατάπτυστος νεαρός, με ανάρτησή του στο προφίλ του, εμφανίστηκε δήθεν μετανιωμένος για την πράξη του και πήγε να τα μαζέψει, :





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου