Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2020

Συνεχίζει να προκαλεί ο ακροαριστερός Συριζαίος Μάρκου λέει ότι κυκλοφορούν αστυνομικοί που πετούν μολότοφ

 


Από τέτοια στελέχη αποτελείται ο ΣΥΡΙΖΑ δυστυχώς!!!

Δεν είναι η πρώτη φορά που προκαλεί αυτός ο ακροαριστερός Συριζαίος, που αυτά που λέει, μόνο οργή και γέλιο μπορεί να προκαλέσει, είναι ηλιθιότητες που θέλει να τις πιστέψουμε.

Μάρκου: Στις τάξεις των αστυνομικών κυκλοφορούν κουκουλοφόροι προβοκάτορες που πετούν μολότοφ

Σε ραδιοφωνική συνέντευξή του το πρωί της Παρασκευής στον Status FM, ο ακροαριστερός και προκλητικός πολλές φορές βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Μάρκου υποστήριξε τους ισχυρισμούς της βουλευτή του ΜέΡΑ25 Αγγελικής Αδαμοπούλου πως στην Ελληνική Αστυνομία υπάρχουν αστυνομικά όργανα που φορούν κουκούλες και ρίχνουν βόμβες μολότοφ, προκειμένου να διαλύσουν τις διαδηλώσεις.

Σε σχόλιο του δημοσιογράφου ότι δεν είναι πολιτική άποψη να λέει βουλευτής του κοινοβουλίου ότι οι αστυνομικοί φορούν κουκούλες και πετούν μολότοφ, ο βουλευτής του Κώστας Μάρκου απάντησε ανεύθυνα και προκλητικά:  "Βεβαίως είναι! Επαναλαμβάνω κι εγώ δημόσια. Και το ξέρουν οι πάντες. Αν δεν το ξέρετε τότε κλείνετε τα μάτια (...) στους κύκλους των δυνάμεων καταστολής κυκλοφορούν κουκουλοφόροι οι οποίοι λειτουργούν προβοκατόρικα απέναντι στους διαδηλωτές'' 

 Είχε το θράσος μάλιστα να κατακρίνει την άρση ασυλίας της Αδαμοπούλου λέγοντας πως: "Πρόκειται για δημοκρατική εκτροπή, καθώς παραπέμφθηκε γιατί εξέφρασε πολιτικές απόψεις, δεν είναι δυνατόν να τιμωρείται βουλευτής γιατί εκφράζει τα απόψεις του". 

\Απαντώντας σε ερώτηση του δημοσιογράφου αν γνωρίζει συγκεκριμένα κάποια περίπτωση που οι αστυνομικοί λειτούργησαν προβοκατόρικα απέναντι στους διαδηλωτές, ο ακροαριστερός βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε στις διαδηλώσεις στη δίκη της ΧΑ "όπου θεάθηκαν αστυνομικοί να χρησιμοποιούν τέτοιες μεθόδους. Στα καθήκοντα του βουλευτή είναι να παρεμβαίνει και να εκφράζει στα πλαίσια των καθηκόντων του την γνώμη του" συμπλήρωσε, ενώ διαχώρισε τις περιπτώσεις, όπου αποδεδειγμένα υπάρχει συκοφαντική δυσφήμιση πολιτών από βουλευτή.

Η ηχητική ντροπή τους ακροαριστερού βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ :





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου