Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2020

Συνεχίζει να απειλεί ο Πολάκης λέγοντας ότι θα ξανάρθουν και θα τα αλλάξουν όλα

 



Δεν έχει τέλος η γελοιότητα Παύλος Πολάκης, που νομίζει ότι θα ξανά έρθει στην εξουσία.

«Όταν ξανάρθουμε, αυτό που κάνετε θα το αλλάξουμε» δήλωσε από το βήμα της Ολομέλειας ο βουλευτής και γνωστός τραμπούκος του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης σε ακόμη ένα σόου με ακροαριστερές απειλές.

Το νούμερο του θιάσου ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης χωρίς στοιχεία όωπς πάντα και συκοφαντώντας είπε : «Σας κατηγορώ ευθέως ότι κάνετε τη μεγαλύτερη αναδιανομή ακίνητης περιουσίας των μικρομεσαίων προς όφελος των μεγάλων funds, των μεγαλοξενοδόχων και των “αεριτζήδων”.

Αναφέρθηκε επίσης σε ονόματα επιχειρηματιών στη Κρήτη που αγόρασαν, όπως είπε, εκτάσεις και έχουν ήδη ετοιμάσει άδειες για ξενοδοχεία και κατοικίες. Πού ήξεραν ότι ετοιμάζετε αυτές τις διατάξεις, ρώτησε χωρίς ίχνος ήθους ο κ. Πολάκης.

Για την τροπολογία που ορίζει Κεντρική Υπηρεσία Δόμησης, είπε ότι η κυβέρνηση γίνεται ο κεντρικός πολεοδόμος και χωροτάκτης για να δίνει οικοδομικές άδειες σε μεγάλους επενδυτές και ξενοδόχους. Χαρακτήρισε μάλιστα αυτή τη διαδικασία ως μεγάλο “ξευτιλίκι” και «ορισμό της διαπλοκής της πολιτικής ηγεσίας με οργανωμένα συμφέροντα» ενώ πήρε, όπως είπε, «μια σφραγίδα για τον υπουργό, για “να σφραγίζει” τις οικοδομικές άδειες».

Δεν φταίει κανένας άλλος φταίει η Νέα Δημοκρατία που τον άφησε με ασυλία και δεν τον έστειλε στην δικαιοσύνη να δικαστεί για να του γίνει μάθημα.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου