Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2020

Νέα θεωρία συνωμοσίας επινόησε η ψεκασμένη Ραχήλ Μακρή και γελάει πάλι ο κόσμος μαζί της

 



Γελάει ο κόσμος με όλους αυτούς που γράφουν βλακείες, για να πείσουν τον εαυτό τους ότι αυτά που λένε είναι σωστά και πρέπει να τους πιστέψουν.

«Με ενημέρωσαν ότι αυτή είναι η προϊσταμένη που έκανε πρώτη το εμβόλιο στον Ευαγγελισμό. Ρωτάνε τι φοράει στο πέτο. Από όσο γνωρίζω την Εβραϊκή παλάμη χαμσά…», έγραψε στο facebook η πρώην βουλευτής ΑΝΕΛ - ΣΥΡΙΖΑ, Ραχήλ Μακρή, αμέσως μετά τον εμβολιασμό της νοσηλεύτριας Ευσταθιάς Καμπισιούλη.

Η παράνοια της Ραχήλ Μακρή έφτασε στο σημείο να πει ότι αυτό που φοράει στο πέτο η νοσηλεύτρια είναι «μασονικό» σύμβολο, αυτό βλέπει μέσα στο θολωμένο της μυαλό η πρώην βουλευτής. Το πανάρχαιο αυτό σύμβολο των μουσουλμάνων, οι Εβραίοι το ονομάζουν «Χέρι της Μίριαμ» ενώ απαντάται και σε πολλές ακόμη θρησκείες αι φυσικά δεν έχει καμία σχέση με αυτό που φοράει η νοσηλεύτρια.


Η εικόνα του αυθεντικού Χαμσά δείχνει ξεκάθαρα ότι αυτό που έφερε στο πέτο η κυρία Καμπισιούλη δεν είναι Χαμσά.



Η πραγματική αλήθεια και όχι η ψεκασμένοι είναι ότι πριν από μερικούς μήνες ένα παγκόσμιο project από καλλιτέχνες του κοσμήματος τίμησε τις υπηρεσίες και τις θυσίες των εργαζομένων στον τομέα της Υγείας, με παράσημα που παραπέμπουν στην καρφίτσα της κυρίας Καμπισιούλη. Ο τίτλος του, «Hand Medal Project»





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου