Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2020

Αλέξης Τσίπρας κοράκι που τρέφεται από την καταστροφή.

 


Με απίστευτο λαϊκισμό, χωρίς ίχνος ηθικής και ντροπής, ο ΣΥΡΙΖΑ ανίκανος να αντιπολιτευτεί ουσιαστικά την κυβέρνηση, επιτίθεται γενικά κατηγορώντας για εγκληματική αμέλεια, ανοργανωσιά, ανεπαρκή ενίσχυση του ΕΣΥ και μεταβίβαση των βαρών της κρίσης στους πιο αδύναμους, κάτι που δεν ισχύει φυσικά αλλά το λέμε και όποιος τσιμπήσει.

Ο τελειωμένος πολιτικά Αλέξη Τσίπρας από την άλλη λειτουργεί ως «κοράκι» που τρέφεται από την καταστροφή, όπως σωστά τον κατηγορεί η κυβέρνηση. Χωρίς επιχειρήματα, με έλλειψη ουσιαστικών προτάσεων και ακατάσχετο λαϊκισμό η Κουμουνδούρου, προσπαθεί να κάνει ότι μπορεί για να δείξει ότι υπάρχει για το εσωτερικό ακροατήριο και μόνο, οι πολίτες τους έχουν πάρει χαμπάρι.

Σε μια προσπάθεια επιβίωσης και λαϊκισμού ο Αλέξης Τσίπρας, μια μέρα μετά την ανακοίνωση του  lockdown στην Δυτική Αττική, περιόδευσε πονηρά χωρίς ίχνος ηθικής και ντροπής στην Ελευσίνα, όπου συνάντησε εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και κοινωνικών φορέων, για να λαϊκίσει και να κάνει ότι νοιάζεται.

Μεταξύ άλλων ο τελειωμένος πολιτικά Αλέξης Τσίπρας είπε: «Η κατάσταση στη Δυτική Αττική δεν είναι αποτέλεσμα συγκυρίας, αλλά εγκληματικής αδιαφορίας και διαχειριστικής ανικανότητας και δεν μπορεί η ευθύνη να μετατίθεται στην τοπική αυτοδιοίκηση ή και στους ίδιους τους πολίτες. Δεν μπορεί να αποφασίζουν την Δευτέρα να ανοίξουν τα μαγαζιά στην περιοχή με το click away, τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες και την Τετάρτη να αποφασίζουν να τους κλείσουνε. Είχαν άλλα στοιχεία την Κυριακή και άλλα την Τετάρτη;».

Λόγω έλλειψης σοβαρότητας του ίδιου του Αλέξη Τσίπρα, έβαλε και τον Ανδρέα Ξανθό να μιλήσει ενισχύοντας όσα καταγγέλλει : «Η νέα έξαρση κρουσμάτων σε περιοχές της Βόρειας Ελλάδας και της Δυτικής Μακεδονίας, έχει οδηγήσει το Υπουργείο Υγείας στο "απονενοημένο διάβημα" της αναγκαστικής μετακίνησης δεκάδων μάχιμων γιατρών από νοσοκομεία της Αθήνας, της Ηπείρου και της Κρήτης στα νοσοκομεία των "κόκκινων" περιοχών. Αντί δηλαδή η κυβέρνηση να επιτάξει επειγόντως όλα τα αξιόπιστα ιδιωτικά θεραπευτήρια της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας-Θεσσαλίας, […] επιλέγει να αποδιοργανώσει τα υπόλοιπα νοσοκομεία της χώρας και να μεταχειριστεί με τον πιο απαξιωτικό τρόπο το ιατρικό δυναμικό τους».

O Στέλιος Πέτσας απάντησε στον λαϊκισμό του ΣΥΡΙΖΑ και του τελειωμένου πολιτικά Αλέξη Τσίπρα και εξαπέλυσε δριμεία επίθεση, υποστηρίζοντας ότι: «Η Αξιωματική Αντιπολίτευση μάλλον δεν έχει ιδέα για αυτά που λέει. Τη μία μας εγκαλεί γιατί κλείνουμε την οικονομία και καταστρέφεται ο κόσμος. Την άλλη μας εγκαλεί ότι δεν κλείνουμε έγκαιρα και μπορεί να πεθαίνει ο κόσμος. Ο κ. Τσίπρας πήγαινε πότε στη Λάρισα και πότε στη Δράμα, σαν το κοράκι, μήπως πεθάνει κανείς σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Ο κ. Τσίπρας έχει ξεπεράσει και τον εαυτό του σε λαϊκισμό. Όταν γίνονται προειδοποιήσεις για κάποια περιοχή τις αγνοεί. Όταν λαμβάνονται μέτρα επιδίδεται -πάντα εκ των υστέρων- σε μικροπολιτική κριτική. Πότε ζήτησε lockdown σε κάποια περιοχή και δεν το θυμόμαστε; Όταν λαμβάνονται μέτρα, καταγγέλλει την Κυβέρνηση ότι καταστρέφει την οικονομία. Όταν εμφανίζεται αναζωπύρωση της πανδημίας, μόνιμη επωδός είναι ότι φταίει η Κυβέρνηση που δήθεν δεν πήρε μέτρα. Μονά-ζυγά δικά του!».



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου