Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2020

Νέα ξεφτίλα Ραγκούση αποκάλεσε τους αστυνομικούς «μισητά πρόσωπα» -«Ντροπή σου πολιτικέ γυρολόγε!»

 



Πρόεδρος αστυνομικών : «Ντροπή σου "πολιτικέ γυρολόγε" για την άστοχη δήλωση σου...άλλοι θα πρέπει να ντρέπονται που δεν σε μαζεύουν».

Δεν είναι η πρώτη φορά που αυτή η τραγική πολιτική προσωπικότητα ο Γιάννης Ραγκούσης προκαλεί την κοινωνία με όσα γράφει και λέει.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ραγκούσης φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση τον ΣΥΡΙΖΑ, εάν βρισκόταν πράγμα απίθανο, σε άλλη παράταξη σοβαρή που δεν έχει μέσα στις τάξεις της τέτοια νούμερα για στελέχη θα τον είχαν διαγράψει.

Τώρα ήρθε η ώρα να προκαλέσει και τους αστυνομικούς υπαλλήλους, να προσβάλει το αστυνομικό Σώμα, τους άνδρες και τις γυναίκες που υπηρετούν στην ΕΛΑΣ πολλές φορές με κίνδυνο της ζωής τους.

Πυρ και μανία είναι Αστυνομικοί από όλη την Ελλάδα με τον απαράδεκτο Γ. Ραγκούση ο οποίος μιλώντας στη Βουλή – θέλοντας να κατηγορήσει την κυβέρνηση – υποστήριξε ότι «ντρέπονται τα παιδιά των Ελληνίδων και των Ελλήνων αστυνομικών να λένε ότι οι πατεράδες τους και οι μανάδες τους είναι αστυνομικοί».

Ο Ραγκούσης, μιλώντας στη Βουλή κατά τη συζήτηση του σ/ν: για την αναμόρφωση του σωφρονιστικού συστήματος του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη είπε, μεταξύ άλλων προκλητικών, τα εξής: «Έχετε οδηγήσει τους ακροδεξιούς θύλακες μέσα στην ΕΛΑΣ σε απαράδεκτη εξαλλοσύνη (…) Το χειρότερο από όλα που έχετε κάνει στην ΕΛΑΣ είναι ότι έχετε διαμορφώσει ξανά μετά από δεκαετίες τις συνθήκες ο Έλληνας και η Ελληνίδα αστυνομικός που κατά βάση είναι παιδιά εργαζόμενα να ξαναγίνουν μισητά πρόσωπα στην ελληνική κοινωνία. Έχετε διαμορφώσει τις συνθήκες να ντρέπονται τα παιδιά των Ελληνίδων και των Ελλήνων αστυνομικών να λένε ότι οι πατεράδες τους και οι μανάδες τους είναι αστυνομικοί».

Οι άθλιες δηλώσεις του Ραγκούση προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων στους αστυνομικούς. Ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Β.Α. Αττικής Κωνσταντίνος Τσουμάνης σε ανάρτησή του στα social media έγραψε: «Ντροπή σου "πολιτικέ γυρολόγε" για την άστοχη δήλωση σου...άλλοι θα πρέπει να ντρέπονται που δεν σε μαζεύουν».









0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου