Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2020

Τραγωδία στην Ευρυτανία κυνηγός πέθανε απο σφαίρα που δέχτηκε από το όπλο του αδερφού του

 



Θανατηφόρο ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 11:00  το πρωί του Σαββάτου 26/12 στην περιοχή της Φουρνάς Ευρυτανίας, στην πρώτη ουσιαστικά ημέρα που επετράπη και πάλι το κυνήγι στη χώρα, στο πλαίσιο των περιοριστικών μέτρων για τον κορωνοϊό, με τον θανάσιμο-εν τέλει- τραυματισμό 52χρονου κυνηγού.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του lamiareport.gr, μια παρέα κυνηγών από τους Δομιανούς, μεταξύ των οποίων και δύο αδέλφια 53 και 52 ετών, είχε πάει για κυνήγι αγριόχοιρου στη Φουρνά. Σε κάποια στιγμή ο 53χρονος φέρεται να πυροβόλησε κυνηγώντας το θήραμά του και η σφαίρα εξοστρακίστηκε βρίσκοντας στο κεφάλι λίγο πάνω από το μάτι, τον 52χρονο αδερφό του.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο ΓΝ Καρπενησίου, όπου και διασωληνώθηκε καθώς η κατάστασή του ήταν εξαιρετικά σοβαρή. Αξιολογήθηκε μάλιστα η διακομιδή του στο Νοσοκομείο Λαμίας για τη νοσηλεία του στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Η βολίδα του προξένησε βαρύτατη εγκεφαλική βλάβη και οι γιατροί στο ΓΝ Καρπενησίου όπου και μεταφέρθηκε, τον διασωλήνωσαν και τον έστειλαν για εντατική παρακολούθηση στη ΜΕΘ Λαμίας. Δυστυχώς πριν μπει ουσιαστικά στη ΜΕΘ άφησε την τελευταία του πνοή.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου