Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2020

Νέα μαφιόζικη εκτέλεση νονού της νύχτας με ψευδώνυμο "μαύρος" η "γύφτος"στην Ηλιούπολη

 



Νέο συμβόλαιο θανάτου, εκτελέστηκε χθες το βράδυ στην Αγία Μαρίνα Ηλιούπολης. 

Λίγο μετά τις 21:00, οι δύο εκτελεστές προσέγγισαν πεζοί έναν 38χρονο, στην οδό Θερμοπυλών και τον πυροβόλησαν 6-7 φορές με πυροβόλο όπλο, τραυματίζοντάς τον σοβαρά. Στη συνέχεια οι δράστες τράπηκαν σε φυγή, ενδεχομένως με όχημα που είχαν σταθμεύσει σε κοντινό σημείο. 

Το θύμα της επίθεσης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Με τα ψευδώνυμα "μαύρος" και "γύφτος" ήταν γνωστός στον κόσμο της νύχτας, αλλά και στις αστυνομικές αρχές o 38χρονος Κ.Α. και είχε απασχολήσει το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, καθώς ήταν ανάμεσα στους κατηγορουμένους μεγάλης δικογραφίας που είχε σχηματισθεί στις 3 Δεκεμβρίου 2015 για εκβιασμούς καταστηματαρχών. 

Στην ίδια δικογραφία κατηγορούμενοι ήταν και τέσσερις αστυνομικοί.

Ο 38χρονος φέρεται, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, να ήταν ο «υπαρχηγός» και «ταμίας» εκβιαστικής ομάδας που δρούσε στα νότια προάστια. Ο 50χρονος φερόμενος ως «αρχηγός» με ψευδώνυμα "μεγάλος" ή "τρελός".αυτής της ομάδας έγινε στόχος δολοφονικής επίθεσης στις 28 Ιουλίου 2020, στο χώρο στάθμευσης φούρνου στη Βούλα. Είχε δεχθεί καταιγισμό από σφαίρες από τους δύο δράστες που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα, είχε τραυματισθεί στην κοιλιακή χώρα αλλά είχε διασωθεί καθώς πρόλαβε και μπήκε στο θωρακισμένο όχημά του.

Σημειώνεται πως στις 9 Δεκεμβρίου 2020 δύο άγνωστοι είχαν δολοφονήσει έξω από το σπίτι του στα Βριλήσσια, τον 56χρονο Δημήτρη Καπέ-Καπετανάκη, με 28 σφαίρες πολεμικού καλάσνικοφ δίνοντας και «χαριστική βολή» στο θύμα τους. Οι αρμόδιοι αξιωματικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής ερευνούν αν η χθεσινή δολοφονία του 38χρονου σχετίζεται με τη δολοφονία στα Βριλήσσια, αλλά και με την απόπειρα σε βάρος του 50χρονου φερόμενου ως «αρχηγού» στη Βούλα.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου