Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2020

Αντιμέτωπος με την δικαιοσύνη είναι πλέον ο Παύλος Πολάκης!

 



Ο δημοσιογράφος Γιάννης Κουρτάκης έχει καταθέσει μήνυση και αγωγή σε βάρος του Παύλου Πολάκη, με αφορμή ανάρτηση του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας.

Η Βουλή αποφάσισε την άρση ασυλίας του Παύλου Πολάκη, στην σχετική ψηφοφορία που έγινε ψήφισαν 293 βουλευτές.

Από τους 293 βουλευτές, 184 ψήφισαν υπέρ της άρσης ασυλίας του κ.Πολάκη και 109 βουλευτές κατά.

Αμετανόητος, χυδαίος ο Πολάκης, αποδεικνύοντας ποιος πραγματικά είναι και δικαιολογημένα θα βρεθεί σε αίθουσα δικαστηρίου για να δικαστεί, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στη ΝΔ, καταγγέλλοντας πρακτικές ΕΡΤ, και απείλησε πάλι ότι θα ρίξουν την κυβέρνηση και θα πάρουν πάλι τις τύχες της χώρας στα χέρια τους.

Μιλώντας στη Βουλή, ο Πολάκης με το γνωστό ύφος ακροαριστερού τραμπούκου εξαπέλυσε πυρά κατά της ΝΔ και υποσχέθηκε ότι θα ρίξουν την κυβέρνηση. «Νομίζετε ότι με άρσεις ασυλίας θα βάλετε τους βουλευτές να σκέφτονται αν θα μιλήσουν. Νομίζετε ότι θα μας φοβίσετε. Δεν υποστέλλουμε τη σημαία! Θα σας ρίξουμε από κυβέρνηση γιατί δεν αξίζετε! Και το καταλαβαίνουν και οι πιο δύσπιστοι! Δεν αξίζετε σε αυτή τη χώρα να κυβερνάτε με αυτό, τον τρόπο», ανέφερε ανάμεσα σε άλλα, και σημείωσε: «Επειδή νομίζετε ότι με όλα αυτά θα μας τρομοκρατήσετε, το λέω και σε όλο τον κόσμο που στήριξε τις ελπίδες του στον ΣΥΡΙΖΑ, πολύ σύντομα θα κληθούμε να πάρουμε τις τύχες της χώρας: Σα πληγωθεί ο αετός να μην τον εφοβάσαι, θα ξανανοίξει τα φτερά και τότε να φοβάσαι».

Με λίγα λόγια ο Πολάκης πιστεύει ακόμα ότι θα ρίξει την κυβέρνηση και ότι η ακροαριστερά θα πάρει και πάλι τις τύχες της χώρας για να την ρίξει εντελώς στον γκρεμό!! Γελάει ο κόσμος!!





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου