Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2020

Ο Κυρίτσης που δεν ξέρει να δένει ούτε τα άρβυλα ήθελε ο ΣΥΡΙΖΑ να καταψηφίσει μετά βδελυγμίας τις αμυντικές δαπάνες

 



Έχουν δίκιο οι τίποτα του ΣΥΡΙΖΑ, γιατί να ξοδεύεσαι όταν δεν υπάρχουν σύνορα; Χρήμα αξίζει να δαπανάς μόνο για αγορά παραθαλάσσιων κατοικιών και διαμερίσματων στο Λονδίνο.

Κάνουν ποζεράδικο εξοπλιστικό πρόγραμμα λέει ο ακροαριστερός τίποτα Γιώργος Κυρίτσης ειδικός στα αμυντικά, αντί να παραδειγματιστεί η κυβέρνηση από εσάς που σταματήσατε 42 εξοπλιστικά πρώτης προτεραιότητας το 2015 με δεσμευμένη χρηματοδότηση 2 δις € αφήνοντας γυμνές τις Ένοπλες Δυνάμεις και διαδηλώνατε υπέρ της μείωσης των εξοπλιστικών δαπανών.

Και όμως αυτούς είχε η Ελλάδα για 4,5 χρόνια κυβέρνηση και ευτυχώς γλιτώσαμε να λέμε κάθε μέρα.

Δεν άρεσε ούτε στον ακροαριστερό Συριζαίο που η Ελλάδα εξοπλίζεται, ήθελε τον στρατό με κάρα και με άλογα εάν ήταν δυνατόν.

Ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ γνωστός αντιεξουσιαστής και ακροαριστερός Γιώργος Κυρίτσης, με μία ανάρτησή του στο Twitter είχε το θράσος να σχολιάσει το αμυντικό πρόγραμμα της Ελλάδας που την κάνει υπολογίσιμη δύναμη και της δίνει ασφάλεια και ψέγει τον ΣΥΡΙΖΑ που ψήφισε μόνο παρών.

Ο Γιώργος Κυρίτσης έγραψε χαρακτηριστικά: "Ο ΣΥΡΙΖΑ έπρεπε να έχει καταψηφίσει μετά βδελυγμίας τις αμυντικές δαπάνες.Το αμυντικό πρόγραμμα της ΝΔ είναι ΕΠΟΠ βύσματα και ένα ανερμάτιστο, αντιφατικό, λογικής προ 40ετίας, ποζεράδικο και κυρίως πανάκριβο εξοπλιστικό πρόγραμμα, που δεν καλύπτει τις αμυντικές ανάγκες της χώρας".


Γιώργος Κυρίτσης
@giorgoskyritsis
Ο ΣΥΡΙΖΑ έπρεπε να έχει καταψηφίσει μετά βδελυγμίας τις αμυντικές δαπάνες.Το αμυντικό πρόγραμμα της ΝΔ είναι ΕΠΟΠ βύσματα και ένα ανερμάτιστο, αντιφατικό, λογικής προ 40ετίας, ποζεράδικο και κυρίως πανάκριβο εξοπλιστικό πρόγραμμα, που δεν καλύπτει τις αμυντικές ανάγκες της χώρας





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου