Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2020

Αμετανόητοι Συριζαίοι προσπαθούν να εξαπατήσουν πάλι στους πολίτες με 4ήμερη εργασία και 35ώρο

 



Από το δικαίωμα στην εργασία, στο δικαίωμα στην τεμπελιά. Αλλά αν τεμπελιάζεις μια ζωή όπως κάνουν χρόνια τώρα οι Συριζαίοι, τέτοια σκέφτεσαι για να εξαπατήσεις τους πολίτες μήπως σε πιστέψουν.

Πόσο σανό ακόμα άραγε μπορεί ακόμα να μασήσει ο Έλληνας, απο τους αμετανόητους και ανίκανους Συριζαίους που, πετσόκοψαν συντάξεις & υπέγραψαν Υπερταμείο;

Και ναι είναι γεγονός, άλλη μία προσπάθεια στήνει ο ΣΥΡΙΖΑ και τις επόμενες ημέρες θα παρουσιάσει την αντιπρόταση του κόμματος στην έκθεση Πισσαρίδη. Στο προσχέδιο περιλαμβάνεται και η εφαρμογή σε πιλοτική βάση του 35ώρου ή του τετραημέρου εργασίας με παράλληλη διατήρηση των μισθών για επιλεγμένους κλάδους. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του "Έθνους", ο ΣΥΡΙΖΑ θα προτείνει: Εφαρμογή σε πιλοτική βάση του 35ώρου ή του τετραημέρου εργασίας με παράλληλη διατήρηση των μισθών για επιλεγμένους κλάδους. Το κράτος καλύπτει το ποσό που αντιστοιχεί σε μισθούς και ασφαλιστικές εισφορές για το υπολειπόμενου του 40ώρου/τετρημέρου, με υποχρέωση διατήρησης του νέου ωραρίου για περαιτέρω χρονικό διάστημα. Το μέτρο συνοδεύεται με μελέτη αξιολόγησης των αποτελεσμάτων σε σχέση κυρίως με τις επιπτώσεις του στην παραγωγικότητα της εργασίας.

Το προσχέδιο θα περιλαμβάνει πέντε άξονες, γα τη δίκαιη πράσινη ανάπτυξη με την κοινωνία μαζί, την αλλαγή του παραγωγικού μοντέλου με ενίσχυση της εργασίας, την ενίσχυση των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων, την δίκαιη ψηφιακή μετάβαση και την αναζωογόνηση πόλεων και υπαίθρου.

Σας ενημερώνουμε ότι από την ώρα που έσκασε η είδηση, όταν δεν τους βρίζει ο κόσμος και δεν τους ξεφτιλίζει στο διαδίκτυο, απλά γελάει και γελάει πολύ πάρα πολύ.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου