Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2020

20χρονος Αλβανός έκαψε και σκότωσε τον επιχειρηματία στην Σαντορίνη

 



Ο Αλβανός κακοποιός γρονθοκόπησε μέχρι θανάτου τον ιδιοκτήτη ξενοδοχείου στη Σαντορίνη και στη συνέχεια τον έλουσε με αλκοολούχα ποτά και έβαλε φωτιά στο πτώμα για να σβήσει τα ίχνη του στις φλόγες.

Ο 20χρονος Αλβανός ήταν εργάτης στο ξενοδοχείο και έφθασε σε σημείο να δολοφονήσει το αφεντικό του για ένα χρέος 200 ευρώ ενώ προσπάθησε να εξαφανίσει το πτώμα βάζοντας του φωτιά με ποτά και χαρτιά. 

Οι κάμερες γύρω από την περιοχή βοήθησε τους αστυνομικούς να φθάσουν στα ίχνη του και να του περάσουν χειροπέδες. Ο Αλβανός δράστης ομολόγησε την πράξη του λέγοντας ότι ότι το κίνητρο ήταν οικονομικό καθώς το αφεντικό του χρωστούσε 200 ευρώ από πέρυσι και δεν τον είχε εξοφλήσει. Το θύμα φάνηκε ότι γνώριζε τον δράστη, καθώς δεν εντοπίστηκαν ίχνη, αλλά ούτε και παραβίασηςστους χώρους του ξενοδοχείου.

Ο Αλβανός είχε καταγραφεί να φεύγει από το σημείο όπου βρίσκεται το ξενοδοχείο του θύματος Nikos Villas, λίγα λεπτά πριν ειδοποιηθεί η Πυροσβεστική για τη φωτιά που εκδηλώθηκε σε ένα μικρό χώρο δίπλα στη ρεσεψιόν το μεσημέρι της Παρασκευής και οδήγησε στον εντοπισμό του νεκρού ιδιοκτήτη.

Στήν ανάκριση, ο 20χρονος ομολόγησε ότι πήγε στο ξενοδοχείο για να ζητήσει τα χρήματα που του χρωστούσε ο ιδιοκτήτης από εργασίες που είχε κάνει, αλλά διαπληκτίστηκαν και ήρθαν στα χέρια.

Οι αστυνομικοί σχημάτισαν σε βάρος του νεαρού Αλβανού δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Νάξου.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου