Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2020

Ο Τσίπρας έστειλε στο Σωτηρία Τζανακόπουλο - Γεροβασίλη με εντολή να μην πιστέψουν την αλήθεια που θα δουν

 



Δεν έχει τέλος το σώου με τα νούμερα του ΣΥΡΙΖΑ που προσφέρουν καθημερινό γέλιο και προβληματισμό σε όσους τους ψήφισαν.

Δεν φτάνει το στημένο fake news του Παύλου Πολάκη που ξεφτιλίστηκε και πάλι, και παράλληλα ξεφτίλισε για πολλοστή φορά τον Αλέξη Τσίπρα, που αντί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ να τον βάλει στην θέση του έστειλε Τζανακόπουλο και Γεροβασίλη να ξεφτιλιστούν για να τον καλύψουν.

Το στημένο σώου του θιάσου ΣΥΡΙΖΑ ολοκληρώθηκε με  Δημήτρη Τζανακόπουλο και Ολγα Γεροβασίλη να επισκέπτονται το νοσοκομείο και να προσπαθούν να βγάλουν ψεύτη το διοικητή του νοσοκομείου για να γλιτώσουν τον Πολάκη.

Με το σόου έξω από τη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Σωτηρία», ο κ. Πολάκης ήθελε να απαντήσει στον Πρόεδρο της Βουλής και το διοικητή του νοσοκομείου που επιβεβαίωσαν ότι στη ΜΕΘ του «Σωτηρία» λειτουργούν και οι 50 κλίνες της πτέρυγας που δώρισε η Βουλή από τον προϋπολογισμό της, εκτός των άλλων κλινών ΜΕΘ που λειτουργούν στο νοσοκομείο.

Αποτέλεσμα αυτής της στημένης ενέργειας του Παύλου Πολάκη ,ήταν να δει και πάλι ο Έλληνας πολίτης και ψηφοφόρος, πόσο ακατάλληλοι είναι όλοι στον ΣΥΡΙΖΑ, και πόσο επικίνδυνοι για την κοινωνία και την ασφάλεια των πολιτών.

Η απάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Αλέξη Τσίπρα, που είχε πει στη Βουλή -έχοντας στοιχεία από τον Πολάκη- ότι στη ΜΕΘ του «Σωτηρία» λειτουργούν μόνο 9 κλίνες, ήταν άμεση: «Εμείς πληροφορηθήκαμε από το διοικητή του νοσοκομείου “Σωτηρία” ότι λειτουργούν όλες οι ΜΕΘ. Εσείς λέτε μόνο 9. Ή ο διοικητής μας ενημέρωσε λάθος και πρέπει να απομακρυνθεί από τη θέση του, ή ο κ. Πολάκης λέει ψέματα και κάτι πρέπει να κάνετε με αυτό», είπε ο πρωθυπουργός.

«Οι 50 κλίνες ΜΕΘ που έγιναν με δωρεά της Βουλής των Ελλήνων στο νοσοκομείο “Σωτηρία” είναι εγγεγραμμένες στο σύστημα και διαθέσιμες ανά πάσα στιγμή», παρενέβη και ο Πρόεδρος της Βουλής, Κώστας Τασούλας.

Αντί να υποχρεώσει το πρώτο νούμερο του θιάσου Αλέξης Τσίπρας, το νούμερο Παύλο Παολάκη να ζητήσει συγνώμη έστω από τους εργαζόμενους στο νοσοκομείο για το ψέμα του, με εντολή Τσίπρα, επελέγη η πλήρης κάλυψή του, στέλνοντας άλλα δύο νούμερα του θιάσου να ξεφτιλιστούν.

Το νοσοκομείο «Σωτηρία» επισκέφθηκαν χθες με εντολή Τσίπρα τα νούμερα Δημήτρης Τζανακόπουλος και η Ολγα Γεροβασίλη. Πήγαν για να δουν αν οι 50 κλίνες που διέθεσε με δωρεά η Ελληνική Βουλή είναι πράγματι λειτουργικές.

Και όταν βγήκαν, είπαν με γνώση τους ότι θα  ξεφτιλιστούν και με εντολή Τσίπρα, ό,τι είχε είπε και ο Πολάκης. Ότι από τις 4 υπομονάδες της ΜΕΘ του «Σωτηρία» λειτουργεί μόνο η μία, λόγω υποστελέχωσης καλώντας, μάλιστα τον πρωθυπουργό να ζητήσει την παραίτηση του διοικητή του νοσοκομείου την ώρα που είδαν με τα μάτια τους ότι δεν ισχύει.

Στη συνάντησή τους με το διοικητή του νοσοκομείου, ο διοικητής τους έδειξε ότι είναι λειτουργικές όλες οι κλίνες ΜΕΘ της πτέρυγας που δώρισε η Βουλή, αλλά και αρκετές άλλες σε άλλες πτέρυγες, αλλά τα νούμερα Τζανακόπουλος και Γεροβασίλη δεν τόλμησαν να πουν την αλήθεια και προτίμησαν να ξεφτιλιστούν και οι ίδιοι με εντολή Τσίπρα.

Η αποστολή τους ήταν να μην πιστέψουν την αλήθεια και τον διοικητή και να εξαπατήσουν τον ελληνικό λαό όπως κάνουν τόσα χρόνια, αδιαφορώντας πόσο ξεφτίλα γίνονται στους Έλληνες πολίτες.

Αυτός είναι ο ΣΥΡΙΖΑ!!


 




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου