Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2020

Ο Τσίπρας ζητάει να ανοίξουν τα βιβλιοπωλεία! Ναι ο Τσίπρας!!

 



Το ακούσαμε και αυτό από την "υπεύθυνη" και σοβαρή αντιπολίτευση του Αλέξη Τσίπρα.

Μπορεί το άνοιγμα των βιβλιοπωλείων να είναι ανάγκη για πολύ κόσμο και θα πρέπει να το εξετάσει η κυβέρνηση, αλλά ο Τσίπρας σίγουρα δεν είναι ο κατάλληλος να το ζητήσει.

Ο πέρασα και δεν ακούμπησα από το σχολείο, μέγας κατά δήλωση του καταληψίας, που η επαφή με το σχολείο ήταν όταν γινόταν κατάληψη, η πέρναγε τυχαία από έξω, ζητάει να ανοίξουν τα βιβλιοπωλεία.

Δίκαιο χαρακτήρισε ο Αλέξης Τσίπρας το αίτημα για άνοιγμα των βιβλιοπωλείων, κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε χθες με ανθρώπους από το χώρο του βιβλίου, υπογραμμίζοντας ότι "τις μέρες της καραντίνας, τις μέρες της πανδημίας, τις μέρες της αποξένωσης, η πρόσβαση στο βιβλίο αποτελεί μία όαση για την ψυχική ανάταση των ανθρώπων".

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, αναφερόμενος στις εικόνες με ουρές έξω από τα βιβλιοπωλεία λίγο πριν από την έναρξη του lockdown, σημείωσε ότι αποτελεί "ένα μήνυμα ελπίδας", προφανώς γιατί θα υπάρξουν λίγοι σαν τον ίδιο. Μιλώντας για ό,τι γίνεται στον υπόλοιπο κόσμο σχετικά με τη λειτουργία των βιβλιοπωλείων, επισήμανε ότι υπάρχουν χώρες στην Ευρώπη που ήδη το έχουν επιτρέψει, όπως η Ιταλία και το Βέλγιο. Έτσι, ανέφερε ότι "είναι ένα αίτημα το οποίο είναι δίκαιο και θα πρέπει να προωθηθεί". Ο Τσίπρας ναι καλά διαβάζετε ο Τσίπρας χαρακτήρισε την αξία του βιβλίου "ανεκτίμητη", επισημαίνοντας πως "θα πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι είναι τροφή πνευματική" κάτι που δεν "τρώει" αυτός.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου