Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2020

Μητσοτάκης σε Τσίπρα: Είστε πλέον ο αποτυχημένος τέως πρωθυπουργός

 



Ήταν σίγουρο ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα περάσει και πάλι δύσκολα στην βουλή αντιμετωπίζοντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη, και θα φαινόταν και πάλι πόσο λίγος είναι και ότι έχει έρθει η ώρα για το πολιτικό του τέλος.

Ο πρωθυπουργός ανέδειξε ακόμα μία φορά την ανικανότητα και την ανεπάρκεια του Αλέξη Τσίπρα, καθώς και το νέο ατόπημα του Παύλου Πολάκη με fake news, που το έδωσε μάλιστα στον Τσίπρα για να το ανακοινώσει από το βήμα της βουλής.

Μητσοτάκης :

Πριν καν ανεβείτε στο βήμα έχετε ήδη διανείμει το κείμενο στους δημοσιογράφους. Την ομιλία που θα εκφωνήσετε απαντώντας σε αυτά που έχω πει. Ξεκινήσατε και είπατε για το πόσο αυτάρεσκος και αυταρχικός ήμουν στην ομιλία μου. Αυτά τα γράψατε πριν με ακούσετε.

Ασχολήθηκα λίγο με την αντιπολίτευση και με εσάς προσωπικά και πολύ με το να απαντήσω σε ερωτήματα πολιτών. Δεν μπορώ να μην ασχοληθώ με μία αντιπαράθεση σχετικά με μία αναφοράς σας σχετικά με το πόσες ΜΕΘ λειτουργούν στο νοσοκομείο Σωτηρία. Εσείς είπατε 9. Η δική μας ενημέρωση είναι ότι λειτουργούν όλες, σύμφωνα με τον Διοικητή.

Και μετά, ο απών κος Πολάκης με ένα χυδαίο υβρεολόγιο επιτέθηκε κατά του προέδρου της βουλής, κατά ημών δηλαδή. Τότε ή η πληροφόρηση δεν είναι ακριβής, οπότε θα απομακρυνθεί ο Διοικητής ή ο κος Πολάκης λέει ψέματα και πρέπει να απομακρυνθεί.

Ο Πολακισμός είναι ένα μείγμα αλαζονίας, ψεμάτων, ψευτομαγκιάς. Τέτοια χαρακτηριστικά διέκρινα και στη δική σας ομιλία. Ο κος Πολάκης ήταν απών αλλά το πνεύμα του εκφράστηκε και μέσα από τα δικά σας λεγόμενα.

Έχετε ψευδαίσθηση ότι έχετε πολιτικό κεφάλαιο να καταναλώσετε. Είστε πλέον ο αποτυχημένος τέως πρωθυπουργός. Όσο πιο δύσκολα είναι τα προβλήματα που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε, τόσο αποκαλύπτεται και η ρηχότητα των θέσεών σας.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου