Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2020

Τους πείραξε η Ελληνική σημαία στην βουλή, για την σημαία ΛΟΑΤΚΙ 2018-2019 ένιωσαν περήφανοι

 



Επίθεση κατά της Βουλής των Ελλήνων επειδή τίμησε την ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων, προβάλλοντας πεντάλεπτο βίντεο με τις μάχες των Ελλήνων, εκδηλώθηκε από διαδικτυακά ακροαριστερά τρολ, προσκείμενους στον ΣΥΡΙΖΑ και το ΜεΡΑ25 ιστότοπους.

Ακροαριστερά γνωστά ανθελληνικά πολιτικά στελέχη, όπως ο Γιάνης Βαρουφάκης και ο Νίκος Φίλης χαρακτήρισαν «στυγνή προσβολή της Δημοκρατίας την απεικόνιση του κτιρίου της  Βουλής  με στρατιωτικά και θρησκευτικά σύμβολα».

Η εικόνα της Παναγίας, η οποία μεταξύ εκατοντάδων άλλων, αποτυπώθηκε για μερικά δευτερόλεπτα στην πρόσοψη του κοινοβουλευτικού μεγάρου, έγινε αντικείμενο χλευασμών και επικρίσεων κατά της κυβέρνησης από ακροαριστερά καθάρματα με πλήρη διαστρέβλωση της πραγματικής διάστασης που είχε η προβολή του βίντεο.

Η 21η Νοεμβρίου είναι διπλή γιορτή τιμάται πολλά χρόνια με εκδηλώσεις στις Ένοπλες Δυνάμεις και στις εκκλησίες όλης της χώρας. Φέτος, ωστόσο, επειδή δεν υπήρχε αυτή η δυνατότητα, λόγω της πανδημίας, το υπουργείο Εθνικής Άμυνας και η Βουλή των Ελλήνων αποφάσισαν τη συγκεκριμένη προβολή, την οποία όσοι την παρακολούθησαν στο σύνολό της επιμένουν ότι είναι υψηλής αισθητικής.



Στην πορεία του 14ου και 15ου Athens Pride, 2018 και 2019 η Βουλή φωταγωγήθηκε στα χρώματα του ουράνιου τόξο, στα χρώματα του «Φεστιβάλ Υπερηφάνειας» βάφτηκαν όλες οι διαβάσεις περιμετρικά της πλατείας Συντάγματος, για να είναι ταιριαστά με τη διοργάνωση.

Τότε όλοι αυτοί οι ακροαριστεροί ανθέλληνες δήλωναν περήφανοι!!





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου