Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020

Είχε καιρό να ξεφτιλιστεί ο Παπαδημούλης και το έκανε χωρίς να έχει διαβάσει το Σύνταγμα τι ισχύει για βουλευτές

 



Είχε καιρό να εμφανιστεί και να ξεφτιλιστεί ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης και είπε να το κάνει γιατί του έλειψε ο διασυρμός.

Με ένα tweet του διάλεξε να ξεφτιλιστεί  ο Δημήτρης Παπαδημούλης, σχολιάζοντας την άρση ασυλίας της βουλευτή του ΜέΡΑ25 Αγγελικής Αδαμοπούλου.

Ο Δημήτρης Παπαδημούλης κατέκρινε αγνοώντας το Σύνταγμα την υπερψήφιση της άρσης της ασυλίας της βουλευτή από τη ΝΔ και την Ελληνική Λύση επειδή είπε τη γνώμη της, γράφοντας χαρακτηριστικά: "Η ΝΔ με την «Ελληνική Λύση» υπερψήφισαν την άρση ασυλίας της βουλευτή του ΜΕΡΑ25 Αγ. Αδαμοπούλου. Γιατί από το βήμα της Βουλής είπε την γνώμη της!Πως υπάρχουν αστυνομικοί που φορούν κουκούλες κ ρίχνουν μολότοφ για να διαλύσουν τις διαδηλώσεις. Απόφαση- ντροπή για το Κοινοβούλιο!".


Η ΝΔ με την «Ελληνική Λύση» υπερψήφισαν την άρση ασυλίας της βουλευτή του ΜΕΡΑ25 Αγ. Αδαμοπούλου. Γιατί από το βήμα της Βουλής είπε την γνώμη της!Πως υπάρχουν αστυνομικοί που φορούν κουκούλες κ ρίχνουν μολότοφ για να διαλύσουν τις διαδηλώσεις. Απόφαση- ντροπή για το Κοινοβούλιο!


Σύμφωνα, με το άρθρο 61 του Συντάγματος, ένας βουλευτής μπορεί να διωχθεί για συκοφαντική δυσφήμηση, κατά το νόμο, ύστερα από άδεια της Βουλής, κάτι το οποίο αφήνει αδιάφορο τον Παπαδημούλη που βρήκε λόγο για να ξεφτιλιστεί.





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου