Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2020

Συνεχίζει να προκαλεί η κατά δήλωσης της "παρουσιάστρια" της Θεσσαλονίκης

 



Η 44χρονη συνελήφθη και πάλι σύμφωνα με το  grtimes.gr επειδή αντέδρασε σε έλεγχο της ΕΛΑΣ όταν εντοπίστηκε να μην φοράει προστατευτική μάσκα, λόγω του κορωνοϊού.

Στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης οδηγήθηκε σήμερα η αυτοαποκαλούμενη παρουσιάστρια, η οποία είναι υπόδικη για το γνωστό περιστατικό με τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά. Η 44χρονη συνελήφθη επειδή αντέδρασε σε έλεγχο αστυνομικών που την σταμάτησαν επειδή δεν φορούσε προστατευτική μάσκα, λόγω του κορωνοϊού.

Ο εισαγγελέας άσκησε εις βάρος της ποινική δίωξη για εξύβριση και απείθεια. Στη συνέχεια την παρέπεμψε να δικαστεί στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο, ενώ ορίστηκε τακτική δικάσιμος για τον ερχόμενο Φεβρουάριο.

Το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της 18ης Νοεμβρίου, στην οδό Τσάκου Παπαγεωργίου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Η κατηγορούμενη αρνήθηκε να δεχτεί έλεγχο, από αστυνομικούς διμοιρίας των ΜΑΤ, σχετικά με την τήρηση των περιορισμών για την εξάπλωση του κορωνοϊού. Η ίδια δεν φορούσε προστατευτική μάσκα και δεν διέθετε σχετική βεβαίωση μετακίνησης.

«Ξέρετε ποια είμαι εγώ, εγώ πέταξα στον Χαρδαλιά νερό και θα φοβηθώ εσάς;» είπε στους αστυνομικούς και άρχισε να τους βρίζει, όπως αναφέρεται στη δικογραφία. Σχετικά με την έλλειψη βεβαίωσης μετακίνησης είπε ότι είναι κλειστό το κινητό της επειδή δεν έχει μπαταρία.

Οι αστυνομικοί της πέρασαν χειροπέδες και την οδήγησαν στο Α.Τ. Λευκού Πύργου για τα περαιτέρω.

Η 44χρονη είναι υπόδικη για απειλή και εξύβριση εις βάρος του Νίκου Χαρδαλιά. Παραπέμφθηκε να δικαστεί στο

Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης αλλά η δίκη της αναβλήθηκε για τον ερχόμενο Μάρτιο.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου