Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2020

Μετά το ψέμα για Μετρό Θεσσαλονίκης το σώου ανεύθυνου Τσίπρα συνεχίζεται

 



Ο Αλέξης Τσίπρας είναι ανίκανος να αντιληφθεί την παγκόσμια σοβαρότητα της κατάστασης και να στηρίξει σαν σοβαρός υπεύθυνος πολιτικός μια κατάσταση που ξεπερνά τα σύνορα της χώρας μας.

Επειδή απέχει σοβαρότητας και ηθικής αποδεδειγμένα, εργαλειοποιεί την  πανδημία, προσπαθεί να επιβιώσει πολιτικά μέσα στο ίδιο του το κόμμα νομίζοντας ότι θα κερδίσει κάτι και στον κόσμο που τον έχει πάρει χαμπάρι.

Μία μέρα έχει περάσει από το χυδαίο και ανεύθυνο ψέμα του Τσίπρα, ότι παρέδωσε σχεδόν τελειωμένο το Μετρό Θεσσαλονίκης, και αντί να βάλει μυαλό από το κράξιμο που έφαγε με χοντρούς χαρακτηρισμούς από την κοινωνία συνεχίζει τα σώου.

Έντονη αντίδραση από τον Αλέξη Τσίπρα για την ακύρωση της, προγραμματισμένης για αύριο, συζήτησης της επίκαιρης ερώτησης που είχε καταθέσει στον πρωθυπουργό, η οποία έγινε για σοβαρό λόγο που δεν μπορεί να αντιληφθεί ο Τσίπρας.

Αντί να στηρίξει την εθνική προσπάθεια που αφορά όλους παίζει πολιτικά παιχνίδια κάνοντας και πάλι σώου και λέγοντας : «Μετά το νέο lockdown και την ομολογία της αποτυχίας του, ο κ. Μητσοτάκης επιλέγει να βάλει φίμωτρο και στις κοινοβουλευτικές διαδικασίες. Ακυρώνει την αυριανή συζήτηση στη Βουλή επίκαιρης ερώτησής μου που αφορά στις βαρύτατες κυβερνητικές ευθύνες για την αναζωπύρωση της πανδημίας στη χώρα μας».

 Νομίζοντας ότι θα στριμώξει τον Μητσοτάκη ενώ είναι βέβαιο ότι θα ξεφτιλιστεί και πάλι στην βουλή αναφέρει : «προτιμά το μονόλογο και τη μονοφωνία των επιχορηγούμενων από τη λίστα Πέτσα ΜΜΕ και δεν θέλει να βρεθεί στη δύσκολη θέση να υπάρχει αντίλογος και επιχειρήματα για τις παλινωδίες που οδήγησαν στο νέο lockdown».

Και τελειώνει το ανεύθυνο παραλήρημα γράφοντας αυτός η κάποιος άλλος που του τα γράφει : «Η δημοκρατία όμως δεν θα μπει σε καραντίνα. Όσο κι αν αυτό ενοχλεί τον κ. Μητσοτάκη. Τα επιχειρήματα θα ακουστούν και θα νικήσουν την προπαγάνδα», καταλήγει ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος ανακοίνωσε ότι θα παραχωρήσει, αύριο, Συνέντευξη Τύπου στα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία.

Alexis Tsipras
17 ώρες πριν

Μετά το νέο lockdown και την ομολογία της αποτυχίας του, ο κ. Μητσοτάκης επιλέγει να βάλει φίμωτρο και στις κοινοβουλευτικές διαδικασίες. Ακυρώνει την αυριανή συζήτηση στη Βουλή επίκαιρης ερώτησής μου που αφορά στις βαρύτατες κυβερνητικές ευθύνες για την αναζωπύρωση της πανδημίας στη χώρα μας.

Προφανώς ο κ. Μητσοτάκης προτιμά το μονόλογο και τη μονοφωνία των επιχορηγούμενων από τη λίστα Πέτσα ΜΜΕ και δεν θέλει να βρεθεί στη δύσκολη θέση να υπάρχει αντίλογος και επιχειρήματα για τις παλινωδίες που οδήγησαν στο νέο lockdown.

Η δημοκρατία όμως δεν θα μπει σε καραντίνα.
Όσο κι αν αυτό ενοχλεί τον κ. Μητσοτάκη.
Τα επιχειρήματα θα ακουστούν και θα νικήσουν την προπαγάνδα.

Γι' αυτόν το λόγο αύριο, Παρασκευή, θα παραχωρήσω Συνέντευξη Τύπου στα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία.





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου