Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2020

Ανεύθυνος Κουτσούμπας αντιδρά στην απαγόρευση της πορείας στο Πολυτεχνείο

 



Θράσος Κουτσούμπα: Βάλατε τα παπαγαλάκια σας στα ΜΜΕ να στοχοποιήσουν το Πολυτεχνείο

Ανίκανος να αντιληφθεί την σοβαρότητα της κατάσταση λες και μόνο η αριστερά συμμετείχε στο Πολυτεχνείο, ο Κουτσούμπας στη δική του πρωτολογία κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι: “Εχετε στοχοποιήσει όλους όσους λένε τα αυτονόητα. Το ίδιο κάνετε όλες αυτές τις μέρες και με τον εορτασμό του Πολυτεχνείου και είχατε βάλει υπουργούς, τα στελέχη σας και ορισμένα παπαγαλάκια σας στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης να επιδίδονται σε ένα παραλήρημα ενάντια στην πορεία του Πολυτεχνείου. Και σήμερα το απόγευμα το κάνατε και εσείς ο ίδιος και αυτό δείχνει από που κατευθύνεται αυτή η εσκεμμένη αυταρχικότητα, η προπαγάνδα, όλη αυτή η λάσπη”.

Η ανευθυνότητα και επικινδυνότητα του συνεχίστηκε και δήλωσε ότι: “Δεν είναι το Πολυτεχνείο που απειλεί τη δημόσια Υγεία. Δεν είναι οι εκδηλώσεις που γίνονται με μέτρα προστασίας”, ενώ εκτίμησε ότι ο κ.Μητσοτάκης άνοιξε μόνος του το θέμα στην πρωτολογία του, γιατί θέλει να ξεμπερδέψει με την ουσία του Πολυτεχνείου, των μηνυμάτων και του περιεχομένου του.

“Δεν μπορείτε λοιπόν να κοροϊδέψετε κανέναν, ούτε εδώ μέσα ούτε έξω από την αίθουσα. Η απαγόρευση της πορείας για το Πολυτεχνείο δεν έχει ως αφετηρία την προστασία της Δημόσιας Υγείας, Αλλά αυτό που χρόνια τώρα ενοχλεί την κυβέρνησή σας, αλλά και το DNA σας, το αντιιμπεριαλιστικό περιεχόμενο της πορείας” είπε στο αριστερό ανεύθυνο παραλήρημα του

Κλείνοντας ο κ. Κουτσούμπας είπε στον κ. Μητσοτάκη: “Όσο για τις απαγορεύσεις, αυτές να τις απευθύνετε στα κόμματα που πειθαρχούν στις αδικαιολόγητες, αντιδημοκρατικές και αυταρχικές απαγορεύσεις χωρίς λόγο, προσβάλλοντας και τον ηρωικό αγώνα των ανθρώπων που έδωσαν τη ζωή τους, μάτωσαν, βασανίστηκαν, εξορίστηκαν, φυλακίστηκαν ή έζησαν εκείνες τις ημέρες του Πολυτεχνείου εκεί αυτόν τον αγώνα. Το ΚΚΕ και το οργανωμένο εργατικό λαϊκό κίνημα έχουν αποδείξει ότι και φωνή έχουν και να αγωνίζονται μπορούν και να τηρούν όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα”.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου