Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2020

Γιαννούλης άθλιος χωρίς ηθική γνήσιος Συριζαίος: Για τους νεκρούς φταίει η κυβέρνηση

 



Για ακόμη μία φορά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ προσπαθούν να κάνουν πολιτική και αντιπολίτευση πάνω στην πανδημία και να εκμεταλλευτούν τον ανθρώπινο πόνο.

Αυτή την άθλια και ανήθικη τακτική ακολουθεί σε κάθε του εμφάνιση ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιαννούλης, που έχει δείξει πολλές φορές δείγματα ψεύτη και ανήθικου προπαγανδιστή χωρίς να ντρέπεται

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζοντας με θράσος το χθεσινό μακάβριο tweet της Αυγής, για το οποίο η Αυγή ζήτησε συγνώμη και το απέσυρε, δεν είχε να κάνει την παραμικρή παρατήρηση και ανέφερε ότι «η Αυγή δεν φταίει για τους θανάτους. Για τους θανάτους φταίει η κυβέρνηση, όσο δεν προσλαμβάνει γιατρούς».

Στη δήλωση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστου Γιαννούλη, απάντησε με ανακοίνωσή της  η Νέα Δημοκρατία, τονίζοντας ότι «για όσους πίστεψαν ότι το παιχνίδι Τσίπρα με τα νούμερα των νεκρών ήταν αστοχία, ή ότι η χθεσινή αθλιότητα της Αυγής έγινε κατά λάθος, ήρθε σήμερα ο κ. Γιαννούλης να άρει κάθε αμφιβολία».

«Αυτός είναι ο ΣΥΡΙΖΑ», υπογραμμίζει η Πειραιώς και προσθέτει: «Σπεκουλάρει, διαρκώς, στην επιδείνωση της πανδημίας, σε περισσότερους νεκρούς, σε περισσότερη δυστυχία. Η απομόνωση τους από την κοινωνία και το αντιπολιτευτικό τους άγχος, τους οδηγούν στην αθλιότητα. Και τελικά στην πλήρη απαξίωση».





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου