Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2020

Ξαναχτύπησε ο χυδαίος Τραμπούκος του ΣΥΡΙΖΑ Πολάκης με επίθεση στον Τσιόδρα

 



Για ακόμα μία φορά χυδαίος ο γνωστός ακροαριστερός τραμπούκος, αυτός που σαν υπουργός υγείας του τσίρκου ΣΥΡΙΖΑ είχε κατηγορηθεί για απόκρυψη νεκρών στην τραγωδία στο Μάτι, τά έβαλε πάλι με τον Σωτήρη Τσιόδρα.

Χυδαία επίθεση στον Σωτήρη Τσιόδρα και στα υπόλοιπα μέλη της επιστημονικής υπηρεσίας εξαπέλυσε ο Παύλος Πολάκης στην Βουλή υποστηρίζοντας ότι «δεν είναι πραγματικοί επιστήμονες» καθώς λειτουργούν ως όργανα «πολιτικής προπαγάνδας» και πως αλλάζουν τις επιστημονικές τους απόψεις για να εξυπηρετήσουν το κυβερνητικό σχέδιο εις βάρος της υγείας των πολιτών.

Ο ακροαριστερός τραμπούκος του ΣΥΡΙΖΑ έβαλε πάλι στο στόχαστρο τον καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα υποστηρίζοντας ότι λέει «επιστημονικές αρλούμπες».

Παράλληλα, υποστήριξε ότι και οι υπόλοιποι επιστήμονες που μετέχουν στην ειδική επιτροπή «υποκύπτουν σε πολιτικά παιχνίδια» καθώς όπως είπε δέχθηκαν να αλλάξουν τις εισηγήσεις τους σε τουλάχιστον τρία κρίσιμα ζητήματα -άνοιγμα σχολείων, τουρισμού και γηπέδων- για την υγειονομική ασφάλεια των πολιτών.

«Να ρωτήσω τον φίλτατο Σωτήρη. Τον Τσιόδρα εννοώ. Ισχύει ή όχι ότι η επιστημονική επιτροπή άλλαξε με πολιτική εντολή την άποψή της σε τρία θέματα; Στο άνοιγμα των σχολείων, στο άνοιγμα του τουρισμού και στο άνοιγμα των γηπέδων;» είπε ο γνωστός ακροαριστερός τραμπούκος για να συνεχίσει «η επιτροπή είχε πάρει αρνητική θέση για αυτά τα ζητήματα και την άλλαξε υποκύπτοντας σε πολιτικές πιέσεις. Εγώ δεν λέω ότι έχει πολιτική ευθύνη μια επιτροπή. Η κυβέρνηση έχει την πολιτική ευθύνη. Όμως οι πραγματικοί επιστήμονες δεν υποκύπτουν σε πολιτικές πιέσεις και οδηγίες. Λένε και επιμένουν στις απόψεις τους. Είναι ισχυρή η καταγγελία που κάνω. Έφυγαν άτομα από την επιτροπή γιατί δεν άντεξαν αυτές τις παρεμβάσεις».

Σχολιάζοντας την συνέντευξη τύπου που έδωσε ο πρωθυπουργός με τον κ. Τσιόδρα είπε: «Τι είναι αυτό που ακούσαμε σήμερα; Ότι τα μικρά παιδιά δεν κολλάνε. Τι επιστημονικές αρλούμπες είναι αυτές κ. Σωτήρη μου;

Δεν μπορώ να βλέπω την ιατρική επιστήμη να μπαίνει στην υπηρεσία της πολιτικής προπαγάνδας. Δεν θα δουλευόμαστε εδώ μέσα με επιστημονικές αρλούμπες».

Αυτός είναι ο ΣΥΡΙΖΑ.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου