Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2020

Ο Τσίπρας γυρνάει νοσοκομεία παραποιώντας την αλήθεια, ποντάροντας σε νεκρούς, για να επιβιώσει πολιτικά ο ίδιος

 


Ένας τραγικά λίγος και επικίνδυνος Αλέξης Τσίπρας, δεν έχει βάλει μυαλό, δεν του έχει γίνει τίποτα μάθημα, συνεχίζει την ίδια τακτική του 2014, λέγοντας ψέματα, παραποιώντας την αλήθεια, προσπαθώντας να εξαπατήσει τον Ελληνικό λαό.

Λίγο πριν το πολιτικό του τέλος το οποίο φαίνεται σε όλες τις δημοσκοπήσεις, αντί να προσπαθεί να κάνει ουσιαστική αντιπολίτευση, θυμίζει πολιτευτή παλαιών εποχών, και το χειρότερο είναι ο ίδιος ψεύτης και απατεώνας όπως το 2014 χωρίς ηθική και σοβαρότητα.

Η αδυναμία του Αλέξη Τσίπρα  και η πολιτική του ανεπάρκεια να χαράξει ενιαία αλλά προπάντων σαφή γραμμή στα μεγάλα ζητήματα, είναι φανερή και τραγική, και ο ίδιος χαρακτηρίζεται από μεγάλη μερίδα στελεχών μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ, πληγή για το μέλλον της παράταξης.

Οι γύρω από τον Αλέξη Τσίπρα αντί να τους προβληματίσουν οι δημοσκοπήσεις που δείχνουν ότι οι ψηφοφόροι δεν εμπιστεύονται τον Αλέξη Τσίπρα, λένε πως το γεγονός ότι σημαντικό ποσοστό των πολιτών δεν επικροτούν τις αποφάσεις της κυβέρνησης και ένα μικρότερο της επιρρίπτουν ευθύνες για την αντίδρασή της ενώπιον του δεύτερου κύματος της πανδημίας, είναι προπομπός αλλαγής κλίματος. 

Με λίγα λόγια δηλαδή ποντάρουν στην παγκόσμια κρίση της πανδημίας νομίζοντας ότι οι ψηφοφόροι θα γυρίσουν την πλάτη στον Μητσοτάκη και θα ζητήσουν και πάλι τον "λυτρωτή" ψεύτη και απατεώνα Αλέξη Τσίπρα που τους εξαπάτησε το 2014.

Μετράνε μάλιστα την ανασφάλεια για την οικονομία που καταγράφεται στις τελευταίες δημοσκοπήσεις, νομίζοντας ότι οι ψηφοφόροι θα ζητήσουν τον ανεπαρκή ΣΥΡΙΖΑ για αν τους φτιάξει την οικονομία και γελάει όχι μόνο ο ελληνικός λαός μαζί τους αλλά και όλη η Ευρώπη.

Υπάρχει όμως και ένα κομμάτι σοβαρών στον ΣΥΡΙΖΑ που βλέπουν ότι ο Αλέξης Τσίπρας κάνει κακό, δεν κρύβουν τον προβληματισμό τους για τα ποσοστά που συγκεντρώνει στις δημοσκοπήσεις ο ΣΥΡΙΖΑ, ιδιαιτέρως στα λεγόμενα ποιοτικά χαρακτηριστικά. 

Η αλήθεια είναι μία και δεν χψράει καμία αμφισβήτηση απο κανένα σοβαρό και νοήμων άνθρωπο 

1. Η εικόνα του κ. Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ είναι πολύ μακριά, ακόμα και από την εικόνα των περασμένων εκλογών του 2019 και ειδικά του 2015. 

2. Παρόλο που η κυβέρνηση, εμφανίζει τρωτά σημεία και λογική φθορά, από την παγκόσμια κρίση της πανδημίας, κάτι που ο έλληνας πολίτης γνωρίζει ότι η αιτία είναι η πανδημία, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν καταφέρνει να καρπωθεί έστω κάτι από αυτή τη φθορά και ποντάρει σε ψέματα και παραποιημένα στοιχεία. 

3. Σε καμία δημοσκόπηση αυτό το 9μηνο κρίσης από την παγκόσμια πανδημία στην εικόνα ανάμεσα στην κυβέρνηση και την αξιωματική αντιπολίτευση δεν υπάρχει καμία σημαντική μεταβολή.


Κ.Β.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου