Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2020

Απουσία Τσίπρα από το επίσημο δείπνο για τον Σίσι! Γίνεται ξανά δεκανίκι του Τούρκου δικτάτορα

 



Λαϊκισμός; Κουτοπονηριά; Ζήλια; Δεκανίκι του δικτάτορα Ερντογάν; Ένα ακόμα ατόπημα του Αλέξη Τσίπρα!!

Νόμιζε ότι το δείπνο προς τιμή του Αιγύπτιου προέδρου, είναι δείπνο σαν και αυτά που παραβρίσκεται ο Παύλος Πολάκης.

Με μια γελοία πρόφαση ο Αλέξης Τσίπρας δεν παρέστη τελικά στο δείπνο στο Προεδρικό Μέγαρο, που δόθηκε απόψε προς τιμήν του Αιγύπτιου προέδρου Αλ Σίσι ο οποίος επισκέπτεται τη χώρα μας, προσβάλλοντας έτσι τον Αιγύπτιο πρόεδρο και δίνοντας χαρά για σχόλια στο καθεστώς Ερντογάν.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ γίνεται δεκανίκι του δικτάτορα Ερντογάν, με δηλώσεις του κατά της ελληνικής διπλωματίας. 

Από το γραφείο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ υπήρξε επικοινωνία με την Προεδρία της Δημοκρατίας κατά την οποία επισημάνθηκαν δήθεν οι προβληματισμοί του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης για το δείπνο λόγω της πανδημίας και κυρίως για το γεγονός ότι πριν λίγες ημέρες ανακοινώθηκαν νέα αυστηρά μέτρα από την κυβέρνηση σε μια προσπάθεια να περιοριστεί η διασπορά του ιού.

Φυσικά και η κ. Σακελλαροπούλου απέρριψε την πρόταση του Τσίπρα να ακυρωθεί το δείπνο και ο τελευταίος μετά την άρνηση της Προέδρου την ενημέρωσε ότι δεν θα παραβρεθεί, κελίνοντας το μάτι στον Τούρκο δικτάτορα.

Είναι γνωστό ότι αυτή η διπλωματική επιτυχία της Ελλάδας με την Αίγυπτο, δεν αρέσει στον δικτάτορα Ερντογάν, κάθε συνάντηση της Ελληνικής κυβέρνησης με αξιωματούχο της Αιγύπτου γίνεται κόκκινο πανί για το καθεστώς.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου