Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών ζητά την παραίτηση του Βερβεσού

 



Την παραίτηση του Δημήτρη Βερβεσού ζητά ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών μετά τον σάλο που προκλήθηκε με το πάρτι που διοργάνωσε στο οποίο συμμετείχαν και δικηγόροι χωρίς την τήρηση των αναγκαίων προστατευτικών μέτρων κατά της πανδημίας.

Το Διοικητικό Συμβούλιου κατά πλειοψηφία επισημαίνει ότι η εικόνα που δόθηκε με το δημοσιοποιηθέν περιστατικό στο γραφείου του κ. Βερβεσού και την συμπεριφορά ορισμένων δικηγόρων, «εκθέτει δυσεπανόρθωτα το δικηγορικό σώμα» και ότι «το Δ.Σ. αποδοκιμάζει έντονα και απερίφραστα το περιστατικό, ιδίως στο βαθμό που έλαβε χώρα εντός των γραφείων του ΔΣΑ και εξέπεμψε εσφαλμένο μήνυμα προς τους δικηγόρους και την κοινωνία».

Συγκεκριμένα, υπέρ της θέσης αυτής ψήφισαν 16 μέλη του Δ.Σ. του ΔΣΑ, μειοψήφησαν τέσσερις (Δημήτρης Αναστασόπουλος, Αθανάσιος Καμπαγιάννης, Νικόλαος Κουτκιάς και Ζώης Σταυρόπουλος), ενώ τρείς σύμβουλοι ψήφισαν «παρών» (Αντώνιος Αντανασιώτης, Χαράλαμπος Κονδύλης και Βασίλειος Παπαστεργίου). Απείχαν της ψηφοφορίας ο πρόεδρος Δημήτρης Βερβεσός και ο σύμβουλος Γιώργος Κλεφτοδήμος.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου