Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2020

Ο αυτοεξεφτελισμός Τσίπρα συνεχίστηκε στην βουλή δεν θέλει με τίποτα τον Τσιόδρα ανατριχιάζει με την σοβαρότητα

 



Δεν έχει τέλος ο αυτοεξεφτελισμός ενός τελειωμένου πολιτικά Αλέξη Τσίπρα.

Αφού έβγαλε χολή ο ίδιος και τα διατεταγμένα στελέχη του κατά του Σωτήρη Τσιόδρα φωνάζοντας στον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι εργαλειοποιεί τον λοιμωξιολόγο, τώρα εμφανίστηκε στην βουλή εργαλειοποιώντας μία γιατρό την Αθηνά Λινού.

Πόσο λίγος και επικίνδυνος ο Αλέξης Τσίπρας, επιβεβαιώνει τον ελληνικό λαό σε κάθε του εμφάνιση όπου φωνάζει ευτυχώς γλιτώσαμε από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Μετά την ομιλία του πρωθυπουργού που εκμηδένισε και πάλι τον Αλέξη Τσίπρα, ο πρόεδρος του θιάσου ΣΥΡΙΖΑ, επανέλαβε το αίτημα του για υπουργό Υγείας κοινής αποδοχής : «εγώ θα σας πρότεινα την καθηγήτρια Αθηνά Λινού, που ήταν παρούσα σε όλη την κρίση. Θέλετε κάποιον άλλο; Ας βρούμε κάποιον άλλο, υπάρχουν επιστήμονες». Και όλα αυτά επειδή μισεί και αυτός και όλη η αριστερά τον Σωτήρη Τσιόδρα, σιχαίνονται την αριστεία και την σοβαρότητα στον ΣΥΡΙΖΑ.  Καταλόγισε επίσης στον υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια, ότι «κρύφτηκε» πίσω από τον Σωτήρη Τσιόδρα τους προηγούμενους μήνες.

Επέμεινε δε στην ανάγκη σύγκλησης του συμβουλίου πολιτικών αρχηγών, προκειμένου να συμφωνηθεί ένα σχέδιο κοινής αποδοχής για την αντιμετώπιση της κρίσης. «Ζητάμε σχέδιο σωτηρίας, όχι συγκυβέρνησης», υπογράμμισε.

Είπε και άλλα ο Αλέξης Τσίπρας, άνευ σημασίας, γιατί απλά δεν μιλάει ποτέ με σοβαρότητα, πετάει κατηγορίες όπως του τις γράφουν, για να τον ακούσει το εσωτερικό του κόμματος μήπως επιβιώσει, αλλά είναι τελειωμένος πολιτικά ότι και να κάνει, τελειωμένος πρέπει να το εμπεδώσει.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου