Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2020

Παραδόθηκε και τρίτος ανήλικος για τη δολοφονία της 50χρονης! Σεσημασμένοι οι 17χρονοι

 



Ο 17χρονος Ρουμάνος σύντροφος της 15χρονης ζούσε στο σπίτι της οικογένειας στην Αγία Βαρβάρα το τελευταίο εξάμηνο. Οι καβγάδες και οι εντάσεις ήταν συνεχείς, με τη 15χρονη να κατηγορεί τη μητέρα της για καταπίεση και την 50χρονη να μην θέλει για τη σχέση της με τον 17χρονο που είναι σεσημασμένος.

Το θύμα φέρεται να απείλησε τη 15χρονη ότι θα την κλείσει σε αναμορφωτήριο. Αυτή ήταν η αφορμή που έκανε τη 15χρονη και τον 17χρονο να συναποφασίσουν τη δολοφονία της 50χρονης.

Αρχικά επιχείρησαν να δολοφονήσουν την 50χρονη ρίχνοντάς της υπνωτικά χάπια σε κάποιο ρόφημα αλλά δεν τα κατάφεραν να την δολοφονήσουν, στη συνέχεια έψαξαν για κάποιο δηλητήριο.

Ο 17χρονος σεσημασμένος Ρουμάνος βρήκε έναν 17χρονο  Έλληνα σεσημασμένο και φίλο του και στις 5:00 το απόγευμα την περασμένη Παρασκευή οι δυο τους έδεσαν την 50χρονη με υφασμάτινες ζώνες στο κρεβάτι. 

Ο 17χρονος Ρουμάνος έβαλε ένα μαξιλάρι στο πρόσωπο, ενώ ο 17χρονος Ελληνας φέρεται να τη μαχαίρωσε 20 φορές. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, η 15χρονη ήταν στο διπλανό δωμάτιο και γνώριζε τι συμβαίνει.

Ακολούθως και οι τρεις έφυγαν από το διαμέρισμα, όπου ο 17χρονος Ρουμάνος και η 15χρονη, επιβιβάστηκαν σε ΚΤΕΛ όπου διέφυγαν προς τις Σέρρες.

.Οι δύο τους σχεδίαζαν να περάσουν τα σύνορα και να φτάσουν στη Ρουμανία, όπου όπου κατάγεται ο 17χρονος, μέσω Βουλγαρίας.

Εχθές παραδόθηκε και ο τρίτος ανήλικος για τη δολοφονία της 50χρονης στην Αγία Βαρβάρα.

Ο 17χρονος Ρουμάνος είναι σεσημασμένος για κλοπές και ο 17χρονος επίσης σεσημασμένος Ελληνας για παράβαση του νόμου περί όπλων.





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου