Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2020

Συνελήφθησαν 41χρονη ημεδαπή και 33χρονος αλλοδαπός για διακίνηση – εμπορία ναρκωτικών

 


Συνελήφθησαν 41χρονη ημεδαπή και 33χρονος αλλοδαπός για διακίνηση – εμπορία ναρκωτικών (ηρωίνης, ακατέργαστης κάνναβης, μεθαδόνης και κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης) στην ευρύτερη περιοχή του Κέντρου Αθηνών

Κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων ηρωίνη βάρους -1.368- γρ., ακατέργαστη κάνναβη βάρους -1.980- γρ., μεθαδόνη βάρους -95- γρμ, μικροποσότητα κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης, τα χρηματικά ποσά των -2.000- ευρώ και -200- δολαρίων, -2- ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας και πλήθος νάιλον συσκευασιών

Συνελήφθησαν, απογευματινές ώρες της 13-11-2020 στην Αθήνα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 41χρονη ημεδαπή και 33χρονος αλλοδαπός, για παράβαση του Νόμου περί Εξαρτησιογόνων Ουσιών.

Στο πλαίσιο διερεύνησης πληροφοριών αναφορικά με τη δράση των ανωτέρω στη διακίνηση διαφόρων ειδών ναρκωτικών ουσιών, στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου των Αθηνών και ειδικότερα στην περιοχή του Μεταξουργείου, εντοπίστηκαν οι ανωτέρω και πιστοποιήθηκε η εγκληματική τους δράση.

Σε έρευνες στις οικίες τους κατελήφθησαν να κατέχουν με σκοπό την περαιτέρω διακίνηση, ποσότητες διάφορων ναρκωτικών ουσιών. Ειδικότερα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

ηρωίνη βάρους -1.368- γραμμ.

ακατέργαστη κάνναβη βάρους -1.980- γραμμ.

μεθαδόνη βάρους -95- γραμμ.

κρυσταλλική μεθαμφεταμίνης βάρους -0,3- γραμμ.

το χρηματικό ποσό των -2.000- ευρώ

-2- ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας

-3- δελτία αστυνομικής ταυτότητας, εκ των οποίων δύο δηλωθέντα ως απολεσθέντα και το ένα πλαστό και

πλήθος νάιλον συσκευασιών κατάλληλων για τη συσκευασία ναρκωτικών.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου