Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2020

Πώς θα δείξουν την εγκληματική τους ανευθυνότητα σήμερα ΣΥΡΙΖΑ-ΚΚΕ-ΜεΡΑ25

 


«Η απόφαση να μη γίνουν μαζικές εκδηλώσεις και πορεία επιβάλλεται για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας και μόνο» δήλωνε με σοβαρότητα και υπευθυνότητα ο κ. Μητσοτάκης.

Η πρόταση επίσης του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη σε όλους τους πολιτικούς αρχηγούς να πάνε μαζί να καταθέσουν ένα λουλούδι στο Πολυτεχνείο για να αποτίσουν φόρο τιμής χωρίς να τεθεί σε κίνδυνο η δημόσια υγεία, έδειξε στην κοινή γνώμη ποιος ανησυχεί πραγματικά για την προστασία της δημοκρατίας και του Συντάγματος και ποιοι επιχειρούν να χρησιμοποιήσουν την έκτακτη κατάσταση, για μικροκομματικό όφελος.

Ο ΣΥΡΙΖΑ επιμένει στην αρχική του θέση πως αντιπροσωπεία του κόμματος θα καταθέσει στεφάνι στο ΕΑΤ-ΕΣΑ και δεν θα πάει στο Πολυτεχνείο, παρά τις προσπάθειες που έκανε για να πολώσει ανεύθυνα και εγκληματικά το κλίμα.

Το Μέρα25 ανεύθυνο και επικίνδυνο αναμένεται να κάνει πορεία με τους επτά βουλευτές του από το Πολυτεχνείο χωρίς να μας λένε για το πού θα καταλήξει.

Το ΚΚΕ επικίνδυνο, και εγκληματικά ανεύθυνο, δεν γνωρίζουμε ακόμα τι θα κάνει ακριβώς, αυτό που ξέρουμε είναι ότι το ΠΑΜΕ ετοιμάζεται να προκαλέσει με πορεία προς την Αμερικάνικη Πρεσβεία.

Όλοι κρίνονται και σίγουρα η κοινωνία αναλογιζόμενη την σοβαρότητα της κατάστασης, κρίνει με το χειρότερο τρόπο όλα τα κόμματα της αριστεράς που βάζουν πάνω από την υγεία και την ασφάλεια των πολιτών τα μικροπολιτικά τους παιχνίδια.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου