Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2020

Στα όρια της κοινωνικής πρόκλησης οι δηλώσεις Τζανακόπουλου περί εκτροπής! Ξεχνάει το 2015

 



Στα όρια της κοινωνικής πρόκλησης είναι οι φασιστικές ακροαριστερές αντιλήψεις του Γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Τζανακόπουλου που ξεχνάει την εφαρμογή αντίστοιχης ρύθμισης επί των ημερών της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδή τον Νοέμβριο του 2015 κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Προέδρου των ΗΠΑ, Μπάρακ Ομπάμα στην Αθήνα.

Ο επικίνδυνος ακροαριστερός Τζανακόπουλος που νομίζει ότι το στόμα του μπορεί να χαρακτηρίζει και να λέει ότι θέλει δήλωσε πως «η απαγόρευση συναθροίσεων άνω των τριών ατόμων σε όλη την επικράτεια δεν είναι μέτρο προστασίας της δημόσιας υγείας. Είναι προετοιμασία εκτροπής, ή, καλύτερα, είναι η εκτροπή. Η αναστολή άρθρων του Συντάγματος με εντολή υπουργού και απόφαση του αρχηγού της αστυνομίας είναι μια αδιανόητη πραξικοπηματική κίνηση. Ο κ. Μητσοτάκης και ο κ. Χρυσοχοΐδης εφαρμόζουν τις μέρες του Πολυτεχνείου ένα χουντικής έμπνευσης μέτρο που πρέπει να βρει απέναντι όλους τους δημοκρατικούς πολίτες. Επιστροφή στο παρελθόν ή εικόνα από ένα δυστοπικό μέλλον; ‘Ο,τι και να είναι δεν πρέπει να το επιτρέψουμε!».

Αυτή του η τοποθέτηση προκάλεσε αντιδράσεις στους Έλληνες πολίτες που εάν τον είχαν μπροστά τους το λιγότερο να τον περιγελούσαν και να τον έφτυναν.

Κάποιοι φρόντισαν να του θυμίσουν το πρωτοσέλιδο της Αυγής για να αναλογιστεί την ακροαριστερή κατάντια των όσων λέει.






0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου