Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2020

Άθλιο Fake news από ΣΥΡΙΖΑ για δήθεν τρομοκράτηση μαθητών στην Ξάνθη

 


Με fake news κινείται ο ΣΥΡΙΖΑ εδώ και χρόνια στην προσπάθεια του να εξαπατήσει τους πολίτες.

Η νέα άθλια προσπάθεια εξαπάτησης των πολιτών για να τρομοκρατήσουν, έγινε απο τον τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη ΣΥΡΙΖΑ Χρ. Σπίρτζη και του αν. τομεάρχη Δ. Καλαματιανού, οι οποίοι έκαναν λόγο για «προσπάθεια τρομοκράτησης των μαθητών και των οικογενειών τους» από την Αστυνομία στα σχολεία της Ξάνθης.

Οι Σπίρτζης και  Καλαματιανός προέβησαν στην παραπάνω δήλωση, όπως αναφέρουν, με αφορμή καταγγελία της ΕΛΜΕ Ξάνθης ότι η Αστυνομία κάλεσε στο τμήμα διευθυντές σχολείων και τους ζήτησε ονόματα μαθητών που συμμετέχουν σε καταλήψεις.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη

«Ως απάντηση σε δήλωση του τομέα Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ για τα σχολεία της Ξάνθης περί “προσπάθειας τρομοκράτησης των μαθητών και των οικογενειών τους μέσω ασφαλίτικων μεθόδων που παραπέμπουν ευθέως σε μαύρες για την Ελλάδα και τη Δημοκρατία εποχές”, ενημερώνουμε ότι:

Ο εισαγγελέας Ξάνθης διέταξε προκαταρκτική εξέταση για τις καταλήψεις σχολείων και στα πλαίσια αυτά ζήτησε συγκεκριμένες ενέργειες από την ΕΛ.ΑΣ, οι οποίες υποχρεωτικά εκτελούνται.

Έτσι ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει με αμείωτη ένταση να μην γνωρίζει, να μην ρωτάει, να μην ψάχνει. Και να καταγγέλλει!»Αντιδράσεις:

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου