Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2020

Τάκης Λαζαρίδης: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ήθελε τελικά να καταδικαστεί η Χρυσή Αυγή

 


Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ήθελε τελικά να καταδικαστεί η Χρυσή Αυγή για δικούς του μικροπολιτικούς λόγους", υποστήριξε το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς Τάκης Λαζαρίδης.

Ο κ. Λαζαρίδης κλήθηκε να σχολιάσει το απαράδεκτο πρωτοσέλιδο της Αυγής που έχει διχάσει μέχρι και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, ανέφερε πως είναι μία προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ να καλύψει τις δικές του βαρύτατες ευθύνες. "Μην ξεχνάμε ότι όλα αυτά τα χρόνια, αν κράτησε τόσο πολύ αυτή η δίκη, ο βασικός υπευθύνος είναι ο ΣΥΡΙΖΑ", συνέχισε.

"Ας πούμε τα πράγματα καθαρά: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ήθελε τελικά να καταδικαστεί η Χρυσή Αυγή για δικούς του μικροπολιτικούς λόγους", συμπλήρωσε ο κ. Λαζαρίδης, ενώ στο σχόλιο του δημοσιογράφου ότι αυτή η δήλωση είναι βαριά, απάντησε πως ναι μεν είναι βαρύ, αλλά αυτό πιστεύει και οφείλει να το πει. "Ο ΣΥΡΙΖΑ ευθύνεται γιια την απαράδεκτη καθυστέρηση της δίκης και αυτό το πρωτοσέλιδο είναι μία προσπάθεια συγκάλυψης των ευθυνών και τίποτα άλλο", κατέληξε ο κ. Λαζαρίδης και δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι η απόφαση αποτελεί μία περήφανη νίκη της Δημοκρατίας.   

Το απόσπασμα:





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου