Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2020

Στη φυλακή το διευθυντήριο της Χρυσής Αυγής

 



Το δικαστήριο στέλνει συνολικά στη φυλακή 38 άτομα, ολοκληρώθηκε μετά από 5,5 χρόνια, η ιστορική δίκη της Χρυσής Αυγής.




Στη φυλακή θα οδηγηθεί το σύνολο του διευθυντηρίου της Χρυσής Αυγής, δηλαδή οι Νίκος Μιχαλολιάκος, Χρήστος Παππάς, Ηλίας Κασιδιάρης, Γιάννης Λαγός, Ηλίας Παναγιώταρος, Γιώργος Γερμενής, Αρτέμης Ματθαιόπουλος.

Φυλακίζεται ο Γιώργος Ρουπακιάς, οι 13 συνεργοί του στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα και οι δύο πυρηνάρχες της οργάνωσης Γιώργος Πατέλης και Αναστάσιος Πανταζής.

Από τους πρώην βουλευτές της Χρυσής Αυγής, στις φυλακές οδηγούνται οι Αντώνης Γρέγος, Πολύβιος Ζησιμόπουλος, Παναγιώτης Ηλιόπουλος, Νίκος Κούζηλος, Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης και Νίκος Μίχος ως μέλη της οργάνωσης.

Εκτός φυλακής μένουν πέντε πρώην βουλευτές και συγκεκριμένα οι Ελένη Ζαρούλια, Μιχάλης Αρβανίτης, Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος, Δημήτρης Κουκούτσης και Στάθης Μπούκουρας. Τους δόθηκε αναστολή με εγγύηση 20.000 ευρώ, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και υποχρέωση εμφάνισης στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής τους δύο φορές το μήνα.

Το δικαστήριο στέλνει στη φυλακή όλα τα στελέχη της Χρυσής Αυγής που συμμετείχαν στην δολοφονία Λουκμάν, την βίαιη επίθεση στους Αιγύπτιους ψαράδες και άλλες εγκληματικές δραστηριότητες.






0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου