Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2020

Ο ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή λέει όχι σε αποζημιώσεις πληγέντων και ο Τσίπρας κάνει τον καραγκιόζη στον κόσμο

 


Ποτέ δεν ήταν υπέρ της κοινωνίας ο ΣΥΡΙΖΑ, αντίθετα είναι υπέρ των συντρόφων αντιεξουσιαστών, τρομοκρατών και λοιπών συντρόφων.

Ο ΣΥΡΙΖΑ χθες στη Βουλή είπε όχι στην ψήφιση τροπολογίας για να δοθούν ενισχύσεις στους πληγέντες από την κακοκαιρία «Ιανό», και με τεράστια υποκρισία κάνει τον κοινωνικά ευαίσθητο ζητώντας απο την κυβέρνηση να βοηθήσει τους πληγέντες.

Μάλιστα αμολάνε τον αντρόπιαστο Αλέξη Τσίπρα να κάνει τον καραγκιόζη και τον δήθεν κοινωνικά ευαίσθητο, μιλώντας για την ανάγκη να προχωρήσει η κυβέρνηση στη λήψη έκτακτων μέτρων για την ενίσχυση της οικονομίας στην Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης, η οποία πλήττεται από την πανδημία του κορωνοϊού και την απολιγνιτοποίηση, στη συνάντηση του με τους πέντε δημάρχους της περιοχής.

Ο αντρόπιαστος Τσίπρας κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι έδειξε αδράνεια και δεν έλαβε τα κατάλληλα μέτρα για την πανδημία, αλλά σημείωσε πως το ζήτημα είναι πώς θα αντιμετωπίσουμε από εδώ και στο εξής αυτήν την πραγματικότητα, καθώς, όπως είπε, «πρώτιστο ενδιαφέρον μας είναι η δημόσια υγεία».

Είπε και άλλα ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης που δεν αναφέρουμε γιατί συμβάλουμε στην προσπάθεια του Τσίπρα να κοροϊδέψει τον κόσμο.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου