Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2020

Τον τρέλανε στο ψέμα ο Τσαβούσογλου τον Στολτενμπεργκ και έφυγε από την Τουρκία

 


Το καθεστώς συνεχίζει την τακτική λέω ψέματα, φτιάχνω σενάρια και εξαπατώ τους πάντες γιατί είμαι Τούρκος και ο Τούρκος δεν αλλάζει.

Τον Γενικό Γραμματέα του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργκ, συνάντησε ο ΥΠΕΞ του καθεστώτος η οποία διήρκεσε περίπου 1,5 ώρα, και υπογράμμισε ότι «κάποιοι σύμμαχοί μας συνέχεια φέρνουν τις διαφορές μας στην ατζέντα του ΝΑΤΟ» εννοώντας βέβαια τη Γαλλία και την Ελλάδα. 

Ο Τούρκος ΥΠΕΞ  συνέχσε τα δικά του ότι «θα υπερασπιστούμε την Γαλάζια Πατρίδα μας σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο», και λέγοντας ψέματα προσπαθώντας να εξαπατήσει είπε ότι «η Ελλάδα έστειλε πολεμικά σκάφη στις έρευνες που κάναμε στην υφαλοκρηπίδα μας» προσθέτοντας ότι παρενέβη το ΝΑΤΟ, καθώς είδε μια πιθανότητα σύγκρουσης. 

Στο μεταξύ, ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών εξέφρασε την επιθυμία της Άγκυρας να αγοράσει πυραύλους PATRIOT εξηγώντας ότι οι S400 ήταν λύση ανάγκης.

Σε ό,τι αφορά στους S400 ο Γενς Στόλτενμπεργκ επισήμανε ότι αποτελούν απειλή για τα συμμαχικά αεροσκάφη κι έστειλε μήνυμα στην Άγκυρα τονίζοντας ότι οι ΗΠΑ απειλούν με εμπάργκο λόγω των S400 και η Τουρκία θα πρέπει να πάρει τις αποφάσεις της.  



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου