Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2020

Αλλαγή νούμερων στο θίασο ΣΥΡΙΖΑ! Παπαχριστόπουλος φεύγει Κουρουμπλής έρχεται

 


Όπως γνωρίζει όλη η Ελλάδα στον ΣΥΡΙΖΑ έχουν μαζευτεί όλα τα τοπ νούμερα της πολιτικής ζωής του τόπου, με πρώτο νούμερο τον Αλέξη Τσίπρα.

1,5 χρόνο μετά τις εκλογές και ενώ το Πρωτοδικείο είχε επικυρώσει την έδρα στον κ. Παπαχριστόπουλο, ο Κουρουμπλής επέμενε στην επανακαταμέτρηση των ψήφων και τελικά δικαιώθηκε.

Την περασμένη Τετάρτη σύμφωνα με πληροφορίες, οι σύμβουλοι του ΣτΕ εισηγήθηκαν στο εκλογοδικείο ότι η διαφορά υπέρ του Παναγιώτη Κουρουμπλή ήταν στις 226 ψήφους.

"Δεν είναι δυνατόν τώρα να παραβιάζεται η βούληση του ελληνικού λαού για 1,5 χρόνο. Είναι μια δικαίωση. Το να βρεθείς στο σπίτι σου γιατί το ήθελε ο λαός είναι μια επιλογή που οφείλει ο καθένας μας να την σεβαστεί. Αλλά όταν βλέπεις ότι υπάρχει μια τόσο μεγάλη διαφορά, ανθρώπινο είναι και να στεναχωριέσαι" δήλωσε ο κ. Κουρουμπλής στο ΟPEN.

Σύμφωνα με πληροφορίες η εισήγηση έγινε στις 7 Οκτωβρίου και η τελική απόφαση του δικαστηρίου αναμένεται στις αρχές του επόμενου μήνα και όπως φαίνεται ο θίασος αλλάζει νούμερα.Αντιδράσεις:

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου