Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2020

Επικίνδυνος κακοποιός καθηγητής μαχαίρωσε σκύλο στην Νίκαια! Συνελήφθη μαζί με τον συνεργό του

 


Άλλο ένα περιστατικό άγριας κακοποίησης ζώου σημειώθηκε τις προηγούμενες ώρες, απο επικίνδυνους ανθρώπους που κυκλοφορούν ανάμεσα μας.

Μαχαιροβγάλτης καθηγητής μαχαίρωσε ένα άτυχο σκύλο στην Νίκαια, και αυτός ο επικίνδυνος κακοποιός είναι παιδαγωγός.

Με βάση τις μαρτυρίες και video που κυκλοφορεί, το πρωί της Τρίτης, στην οδό Άγγελου Σικελιανού στην Άνω Νεάπολη Νικαίας, ο 53χρονος κακοποιός βρισκόταν πεσμένος στην άσφαλτο, έχοντας κάνει κεφαλοκλείδωμα με το ένα του χέρι στον σκύλο και με το άλλο μαχαίρωνε το άτυχο ζώο στα πλευρά.



Ο σκύλος βρισκόταν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση, έχοντας χάσει πολύ αίμα και παράλληλα, 'ενας άλλος 63χρονος κακοποιός, συνεργός του 53χρονου χτυπούσε το σκυλί στο κεφάλι με ένα σιδερένιο σκουπόξυλο.

Οι μάρτυρες που αντιλήφθηκαν το περιστατικό, ενημέρωσαν αστυνομικούς, οι οποίοι βρέθηκαν στο σημείο και αναζήτησαν τους δράστες. Τελικά, κατάφεραν να εντοπίσουν τον 53χρονο καθηγητή στο σπίτι του, που υποστήριξε πως το σκυλί του επιτέθηκε πρώτο και ακολούθησε αυτώφορη διαδικασία, λίγο αργότερα συνελήφθη και ο συνεργός του.

Σύμφωνα με όσα τονίζουν οι γείτονές του, ο συγκεκριμένος κακοποιός και επικίνδυνος καθηγητής έχει απειλήσει κατά καιρούς τους φιλόζωους κατοίκους και έχει προβεί σε μήνυση γιατί ταΐζουν τα αδέσποτα ζώα.

Το άτχυχο σκυλί έχει μεταφερθεί στο Διαδημοτικό Κέντρο Περίθαλψης Αδέσποτων Ζώων σε κρίσιμη κατάσταση και χειρουργείται, ενώ τόσο ο 53χρονος καθηγητής όσο και ο 63χρονος συνεργός του, έχουν συλληφθεί στα πλαίσια του αυτοφώρου μετά από ειδοποίηση περίοικων. 




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου