Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2020

Νέα ξεφτίλα ΣΥΡΙΖΑ! Τουρκικά ΜΜΕ αποθεώνουν τον Α. Λιάκου για τις δηλώσεις του κατά Μακρόν

 


Δεν έχουν τέλος οι προκλήσεις από τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που μόνο κακό κακό κάνουν στην χώρα μας!!

Ο Αντώνης Λιάκος δεν είναι η πρώτη φορές που προκαλεί τους Έλληνες πολίτες με τις δηλώσεις του.

Η πρόσφατη τοποθέτηση του ακροαριστερού Συριζαίου Αντώνη Λιάκου, μέλους του Πολιτικού Συμβουλίου της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, πως «η πολιτική Μακρόν απέναντι στο Ισλάμ είναι προσβλητική» εκθειάζεται από τουρκικά ΜΜΕ.

Τα Τουρκικά ΜΜΕ με τίτλους που ξεφτιλίζουν την Ελλάδα και όχι τον ΣΥΡΙΖΑ όπως θα έπρεπε όπως: «Μια άλλη αντίδραση στον Γάλλο πρόεδρο έρχεται από την Ελλάδα», «Νέα αντίδραση στον ακόρεστο αποικιοκράτη Μακρόν από την Ελλάδα» κλπ, προβάλλουν τη θέση που εξέφρασε το μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, με την ανάρτησή του στο Facebook, κάνοντας κακό στην χώρα μας.

«Συνεχίζονται οι αντιδράσεις στα λόγια του Γάλλου Προέδρου Εμανου;eλ Μακρόν για το Ισλάμ. Μια άλλη αντίδραση απέναντι στον Μακρόν, προήλθε από την Ελλάδα. Ο καθηγητής Αντώνης Λιάκος, μέλος του κόμματος της κύριας αντιπολίτευσης στην Ελλάδα, μοιράστηκε ένα άρθρο που ισχυρίζεται ότι η πολιτική του Γάλλου Προέδρου Μακρόν έναντι του Ισλάμ είναι προσβλητική» σημειώνει το netinternethaber.com.

Το ακροαριστερό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ έγραψε στο facebook : Προσβλητικές είναι οι δηλώσεις Ερντοάν για τον Μακρόν, προσβλητική όμως και η πολιτική Μακρόν απέναντι στο Ισλάμ. Δεν μπορείς να υπερασπίζεσαι την ελευθερία ενάντια στους τρομοκράτες προσβάλλοντας εκατομμύρια Μουσουλμάνους, μια από τις τρεις πολυπληθέστερες θρησκείες στον πλανήτη. Η πολιτική «σύγκρουσης των πολιτισμών» προσιδιάζει στην ακροδεξιά, και εξ αντιδράσεως ενισχύει τον ισλαμικό φονταμενταλισμό. Θα μπορούσε να είναι δείγμα υπερβολής και ανωριμότητας, αλλά σε συνδυασμό με την γαλλική πολιτική στη Λιβύη, στην υποσαχάρια μουσουλμανική Αφρική, τον Λίβανο και τη Συρία, μοιάζει να δείχνει την (αδύναμη) επιστροφή του αποικιακού απωθημένου.







0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου