Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2020

Χάθηκε κάθε σοβαρότητα από τον Πετράκο και τον έκοψαν με αίσθημα ευθύνης ενημερωτικές εκπομπές

 



Σε δύσκολες εποχές πανδημίας έχοντας χιλιάδες κρούσματα και νεκρούς, είναι ανεύθυνο να βγάζεις τον κάθε ψεκασμένο να σου αναλύει γελοίες θεωρίες συνωμοσίας.

Η εκπομπή «Tik Talk» του ALPHA είχε προγραμματισθεί να βγει στον αέρα, τα μεσάνυχτα της Πέμπτης, με καλεσμένους τον τραγουδιστή Γρηγόρη Πετράκο και τον λοιμωξιολόγο Σύψα.

«Θεωρίες συνομωσίας, γιατροί αρνητές του ιού και της μάσκας, καλλιτέχνες που βλέπουν σατανικά σχέδια πίσω από την πανδημία και ο λοιμωξιολόγος Ν. Σύψας, να βάζει τα πράγματα στη θέση τους. Στο Tik Talk, σήμερα τα μεσάνυχτα, στον ALPHA», έγραφε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Σρόιτερ στην ανάρτησή του το απόγευμα της Πέμπτης, αλλά δεν ήξερε ότι ο Πετράκος είχε ξεφύγει.

Η εκπομπή φυσικά και δεν βγήκε στoν αέρα, καθώς χθες ξέσπασε θύελλα αντιδράσεων για τις απόψεις του Γρηγόρη Πετράκου σχετικά με τον κορωνοϊό. 

 Όπως είπε στο «Πρωινό», ο Αλέξης Μίχας: «Η απόφαση ελήφθη, σύμφωνα με πληροφορίες, με αρκετή καθυστέρηση. Θεωρούν στον σταθμό ότι είναι μια κρίσιμη στιγμή, μια ευαίσθητη χρονική συγκυρία, έχουμε μεγάλη αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού, αναμένουμε και τα νέα μέτρα και γι’ αυτό αποφασίστηκε να μη μεταδοθεί».

Παράλληλα ακύρωση συνέντευξης του Γρηγόρη Πετράκου έγινε και στο «Πάμε Δανάη!»

«Να πούμε και κάτι για εμάς, εμείς σήμερα είχαμε κανονισμένη συνέντευξη με τον Γρηγόρη Πετράκο…», είπε η Σίσσυ Καλλίνη. «Είχαμε κανονισμένη συνέντευξη, αλλά αποφασίσαμε να μην γίνει για πολλούς λόγους, τουλάχιστον αυτό το διάστημα. Νιώθω ότι όλοι φέρουμε ευθύνη για το τι ακούγεται από τις εκπομπές μας, από τα ραδιόφωνά μας και χρειάζεται μια προσοχή όταν μιλάμε για θέματα υγείας», είπε η Δανάη Μπάρκα.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου