Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2020

Συνεχίζεται το καραγκιοζιλίκι με τις καταλήψεις! Τώρα διαμαρτύρονται και για τα Rafale

 


Είναι σίγουρο ότι τους μαθητές υποκινούν ακροαριστερά στοιχεία, νεολαίοι του ΣΥΡΙΖΑ, συνδικαλιστές ανεύθυνοι καθηγητές και εγκληματικά ανεύθυνοι γονείς κατά της μάσκας.

Στις σήμερα θα κάνουν και συλλαλητήριο στα Προπύλαια.

Περίπου 200 σχολεία παραμένουν κλειστά από καταλήψεις και αρνητών της μάσκας που για τα προσχήματα ώστε να μην κατηγορηθούν για τελείως γελοίοι, έχουν προσθέσει και μερικά αιτήματα ακόμα, όπως δήθεν η κάλυψη των κενών θέσεων εκπαιδευτικών, η δημιουργία μικρότερων τμημάτων και η καθαριότητα στα σχολεία. 

Για σήμερα Πέμπτη η ελεγχόμενη και πονηρά υποκινούμενη συντονιστική επιτροπή των μαθητών έχει εξαγγείλει πορεία για τις 10 το πρωί στο κέντρο της Αθήνας με αιτήματα που αφορούν στη μη χρήση μάσκας αλλά και προσλήψεις καθηγητών, και επαρκές προσωπικό καθαριότητας, κατάργηση της Τράπεζας Θεμάτων αλλά και διαβάστε να δείτε την κατάντια τους για τα Rafale.

Το άθλιο κείμενο πρόσκληση για το σημερινό συλλαλητήριο αναφέρει: «Δε δεχόμαστε πως ότι διεκδικούμε δεν μπορεί να γίνει. Ξέρουμε να κάνουμε μαθηματικούς υπολογισμούς. Η κυβέρνηση της ΝΔ λέει πως θα αγοράσει ΦΕΤΟΣ από τη Γαλλία 16 μαχητικά αεροσκάφη Rafale με κόστος που προσεγγίζει τα 4 δισ. Ευρώ… Σε εμάς λένε πως δεν έχουν χρήματα για να προσλάβουν όσους καθηγητές λείπουν ή χρειάζονται για να μειωθεί ο αριθμός μαθητών ανά τάξη. Τους πληροφορούμε πως αυτά τα χρήματα αρκούν για να προσληφθούν πάνω από 300.000 καθηγητές για έναν χρόνο!».

Εννοείται ότι μετά από την κατάντια και επειδή διογκώνεται το καραγκιοζιλίκι η κυβέρνηση εξετάζει μέτρα για να σταματήσει η κατρακύλα στα σχολεία και καλό θα ήταν να συλληφθούν και οι υπεύθυνοι υποκινητές.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου