Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2020

Αδιόρθωτος, αμετανόητος, λαϊκιστής o Αλέξης Τσίπρας ξεφτιλίζεται σε νέα ανάρτηση

 


Χυδαίος και αμετανόητος, δεν έχει καταλάβει τι συμβαίνει γύρω του, προσπαθεί να καπηλευθεί πανδημίες και προβλήματα για να κάνει αντιπολίτευση.

Το θέμα είναι ότι είναι ένας τελειωμένος και απόλυτα ξεφτιλισμένος ακροαριστερός πολιτικός που δεν τον ακούει και δεν τον παρακολουθεί κανένας. Είναι δε τόσο δειλός που φόρτωσε στην πανδημία την αναβολή του συνεδρίου, για να παραμείνει για λίγο ακόμα αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, αφού η διαφθορά που έχει αποκαλυφθεί για τον ίδιο και τους συνεργάτες του, δεν αφήνουν πολλά περιθώρια στους συντρόφους του να τον κρατήσουν και άλλο στην ηγεσία και έτσι είναι θέμα χρόνου η απομάκρυνση του.

Ο λαϊκισμός του σε νέα του ανάρτηση, δείχνει πόσο επικίνδυνος και βαθιά νυχτωμένος είναι. Και δεν φτάνει αυτό νομίζει ότι μπορεί με αυτόν τον άθλιο και ελεεινό λαϊκισμό να κερδίσει ψήφους και οπαδούς, αλλά το μόνο που καταφέρνει είναι να τον σιχαίνονται περισσότερο, και επειδή η πανδημία άφησε πίσω τις αποκαλύψεις διαφθοράς στις οποίες είναι πλεγμένος, έρχονται και άλλες αποκαλύψεις και σύντομα.






0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου